Skocz do zawartości

Najbardziej zabawne wątki

matthew

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Coś na zimowe wieczory. Proszę o zamieszczanie wątków, tematów i wypowiedzi , które ze względu na swoją śmieszną formę, zabawną treść lub z innych wesołych powodów zapadły szczególnie w pamięć użytkowników forum O :))

Ja do dziś wspominam np. motor z Niemcami zakopany na podwórku kolegi V..., rabunkowe napady i gubienie plecaków pełnych klamer przez kol. B.. SS, fascynujący spór nt. gumek od słoików Wecka kol. P... z nie pamietam kim, ewolucję wątku o Erichu Kochu przeprowadzoną przez kol. Cz..., czy sposoby walki kol. J... z użytkownikami małej wiary niewierzącymi w jego rafienia".

PS. Bardzo proszę o zachowanie kultury i nieporuszanie tematów politycznych !!!
Napisano
Penetracja zwłok w giełdońskich lasach... Wątek zniknął bezpowrotnie z forum, choć w sieci pozostał ślad w postaci fanklubu jego twórcy i założyciela.

http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=gie%C5%82do%C5%84skie&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=c5cf9d481c296138

Nie jestem tam zarejstrowany, aby sprawdzić czy są najsmaczniejsze cytaty, ale pamięć ludzka i tak pewnie je przechowa dla przyszłych pokoleń, bo tego się po prostu nie zapomina...
Artur
Napisano
Nic śmieszniejszego nie przyszło Ci do głowy, kol. Czabak ?

Niezłe wejścia miał też ś.p. kol. H...: co to znaczy bez osobistych wycieczek>znaczy sie ze sam mam na jure nie chodzic czy jak?"
Napisano
Mi najbardziej w pamięci utkwiły tu urodzone powiedzenia :urwiłapka i sikuny .Co do wątków ,to faktycznie VASILI zajmuje wysokie miejsce w panteonie gwiazd ,a jego motor z Niemcami to już klasyka którą ktoś co jakiś czas przez sentyment odświeża .Pozdro...
Napisano
Jeden Kolega , nicku niestety nie pamiętam , który zdaje się chciał być zbanowany zakładał na głównym jeden po drugim wątki z niecenzuralnymi słowami na Ch i K.
Napisano
Mnie też rozwalił koleś Sandra a później był też na innych nickach. Potrafił dobrze grać idiotę i robić z innych głupich. ;)
Napisano
Najlepsze było pierwsze wejście na forum Tonego Moreno (czy jakoś tak). Kilka świetnych tekstów było też w wątku o duchach -to był też chyba najdłuższy z wątków na tym forum. Ale tak mi się spodobał że jak go znajde to jeszcze dziś go odkurze.
Napisano
Dla mnie rządzi cała twórczość króla Biesów. Historie o dzwonach, klamrach, zasmołowanych karabinach podane z bezkrytyczną nonszalancją.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie