matthew Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Coś na zimowe wieczory. Proszę o zamieszczanie wątków, tematów i wypowiedzi , które ze względu na swoją śmieszną formę, zabawną treść lub z innych wesołych powodów zapadły szczególnie w pamięć użytkowników forum O :))Ja do dziś wspominam np. motor z Niemcami zakopany na podwórku kolegi V..., rabunkowe napady i gubienie plecaków pełnych klamer przez kol. B.. SS, fascynujący spór nt. gumek od słoików Wecka kol. P... z nie pamietam kim, ewolucję wątku o Erichu Kochu przeprowadzoną przez kol. Cz..., czy sposoby walki kol. J... z użytkownikami małej wiary niewierzącymi w jego rafienia".PS. Bardzo proszę o zachowanie kultury i nieporuszanie tematów politycznych !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 ja tylko cytaty - i pisaty......jazu chryste moj aortografia jest naprawde wygurowna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 tja... Władca Biesów" jeszcze wspominam te zakopane dzwony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturborat Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Penetracja zwłok w giełdońskich lasach... Wątek zniknął bezpowrotnie z forum, choć w sieci pozostał ślad w postaci fanklubu jego twórcy i założyciela.http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=gie%C5%82do%C5%84skie&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=c5cf9d481c296138Nie jestem tam zarejstrowany, aby sprawdzić czy są najsmaczniejsze cytaty, ale pamięć ludzka i tak pewnie je przechowa dla przyszłych pokoleń, bo tego się po prostu nie zapomina...Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Cyt. Morda w kubeł psie " czy jakoś tak :DNo i to. Klasyka . http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=292750#292765 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Nic śmieszniejszego nie przyszło Ci do głowy, kol. Czabak ?Niezłe wejścia miał też ś.p. kol. H...: co to znaczy bez osobistych wycieczek>znaczy sie ze sam mam na jure nie chodzic czy jak?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Mi najbardziej w pamięci utkwiły tu urodzone powiedzenia :urwiłapka i sikuny .Co do wątków ,to faktycznie VASILI zajmuje wysokie miejsce w panteonie gwiazd ,a jego motor z Niemcami to już klasyka którą ktoś co jakiś czas przez sentyment odświeża .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Wszystkie wątki Radek98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Radek98 juz nie pisze a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwert1403 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Jeden Kolega , nicku niestety nie pamiętam , który zdaje się chciał być zbanowany zakładał na głównym jeden po drugim wątki z niecenzuralnymi słowami na Ch i K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwert1403 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Tak mi się przypomniało.Ale faktycznie mogłem lepiej o tym nie wspominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ataka Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 rekonstrukcyjne dziwadła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 Nieugięcie w górę w rankingu pnie się kol. J... w Naszych odkryciach"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Mnie też rozwalił koleś Sandra a później był też na innych nickach. Potrafił dobrze grać idiotę i robić z innych głupich. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIRVANA26 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Najlepsze było pierwsze wejście na forum Tonego Moreno (czy jakoś tak). Kilka świetnych tekstów było też w wątku o duchach -to był też chyba najdłuższy z wątków na tym forum. Ale tak mi się spodobał że jak go znajde to jeszcze dziś go odkurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Dla mnie rządzi cała twórczość króla Biesów. Historie o dzwonach, klamrach, zasmołowanych karabinach podane z bezkrytyczną nonszalancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Wątek wymyślony ku uciesze różowych libertynów , pachołków Moskwy i Eurokomunie z siedzibą w Brukseli... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Krcik to Ty żyjesz? jakoś długo Cię nie było:(dostałeś może maila odemnie?pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 A co krecikiem mialo sie stac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 No nie wiem,jakoś nie przewinął mi się przed oczami jego wpis przez kilka ładnych dni:)i na maila nie odpowiedizał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Myslalem, ze o moja osobo bardziej sie martwisz.Ale jesli nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Żyje , jakoś żyje...Dzięki za pamęć :)Zaraz odczytam poczte ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 uff:)woytas zazdrosny jesteś? :O:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 a pamiętacie zakopane o ile sie nie mylę BMW? ktoś się odgrażał przez długi czas że odkopie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 O tak, miał być mmotuuurrr zakopany na podwórku i... zdechło;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.