tomasztopa Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 Tyfus się już chwalił swoją kolekcją w wirtualnym muzeum? Jeśli nie, pochwalimy się za niego: http://myvimu.com/museum/10 ;) W swoim wirtualnym muzeum ma już 15 kolekcji i 454 eksponatów, a zbiór wciąż rośnie. A żeby polansić jeszcze bardziej, poprosiliśmy go żeby opowiedział nam więcej o swojej pasji. Zgodził się, a całość opublikowaliśmy właśnie w formie wywiadu w MyViMu: http://myvimu.com/blog/wywiad-z-kolekcjonerem-numizmatow-z-calego-swiata/ Może warto wziąć przykład z Kolegi i dołączyć do grona kolekcjonerów, którzy prezentują swoje zbiory w MyViMu? Tyfus chyba może potwierdzić, że założenie własnego wirtualnego muzeum to wcale nie taka skomplikowana sprawa, a i jakieś plusy mogą z tego wyniknąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Wywiady, telewizja, autografy....;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Kasiasty chlop ten nasz tyfus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 tjaaaa, pewnie.....a ty adek_, to pewnie z grabkami po plaży chodzisz?wykrywki nie masz, nie kopiesz, niczego nie pokazujesz na ODK i nic nie wrzucasz do ID - a na Forum znalazłeś się przez przypadek ?nie ma to jak szukać dziury w całym, siać ferment .....poza tym, każdy z nas, który kopie nie zna dnia ani godziny - kiedy może ewentualnie umoczyć" i TY TAKŻE, chciałem zauważyć.więc daruj sobie tego typu komentarze, bo nic nie wnoszą a tylko prowokują ...i co chcesz udowodnić swoim wpisem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Pozwoliłem sobie coś myk-myk. Nie sądzę, aby miejsce pracy Tyfusa miało akurat znaczenie. Może nie wnikajmy kto-gdzie-za ile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 tyfus nie gorączkuj się, jestes modem więc powinieneś dawać przyklad :)Rozumiem chęć parcia odkrywcy na reklame produktu. Ja tylko zauwazam że nie wszystko złoto co sie świeci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 widzisz, problem w tym, że ja sie nie gorączkuję :)a to, czy jestem modem, w tym przypadku nie ma większego znaczenia - bo chodzi o tych, którzy kopią, a nie o to, kto jest kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 spoko tyfus, ja nie twierdze ze to muzeum cos zlego. Tylko zauwazylem ze publikowanie takiej kolekcji (na marginesie fantastycznej) niesie za sobą jakieś tam ryzyko. Nie tylko chodzi o jakis donos milusińskiego i wizyte smutnych panów, ale też o zwykle złodziejstwo. No ale oczywiście każdy jest dorosły i wie co robi.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 powiedzmy, że osiągneliśmy kompromis - dalej się szanujemy i lubimy ;)i niech tak pozostanie ...na wieki :))również pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 :)nie no kolega slawny sie robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Nie rozumiem dlaczego skasowano mój post? Nie napisałem go złośliwie, no może z lekką ironią ale jak najbardziej pozytywnie.Przecież TA praca jest jak najbardziej godną tego, żeby ją także się chwalić, a informacje których użyłem ogólnie dostępne. Kolega Tyfus ma piękną kolekcję i warto się nią pochwalić. Gdybym podobną posiadał pewnie zrobiłbym podobnie, nie zważając na potencjalnych złodziei czy innych ciekawskich". PS:Przepraszam jeśli moim postem wywołałem u kogoś negatywne emocje.Gratuluję kolekcji i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Wpis zszedł, gdyż profesja Tyfusa nie ma znaczenia dla MyViMu. Podobnie jak nie ma znaczenia dla pana, pani, tamtego pana z tyłu również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 11 Marzec 2010 Share Napisano 11 Marzec 2010 adek_ - po co się dużo tłumaczysz...kto chce to zrozumie i będzie wiedział o co chodzi, pozdrówka dla Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.