Skocz do zawartości

Milło byłlo...

PG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Miło było poznać Was wszystkich, niestety ja kończę... Wszystkim życzę super trafień i płytkich dołków :)
Pozdrawiam serdecznie
PG
Napisano
Ktoś mi zarzucił że to prowokacja, i chciałbym dać mu w twarz :) wiec zapraszam te ga pana do zmiany uśmiechu :)

Pozostałum kolegom życze duyżo wytrwałości, szczęścia i dobrego humoru mimo wszelkim przeciwnościom :)
Pozdrawiam serdecznie kopaczy :)
Napisano
Lekarze stwierdzili że ze względów zdrowotnych... Jutro jadę na badania :)
Ja twierdzę że chciałbym coś do wykopania zostawić choćby synowi...
Napisano
Może poprosić kolegów modów do przeniesienia wątku do aszych odkryć", wszak to swoistego rodzaju odkrycie :)
A tak naprawdę smiać mi się chce :) co będzie to przyjme... cieszy tylko to ze są ludzie którzy pamiętają... Kiedyś był taki fajny kawałek LP yc tam..."
Napisano
Wrócisz tu, wrócisz.
W mojej sytuacji, to po pierwszej wpadce też chciałem z tym skończyć... To jest jak narkotyk i uzależnia (oczywiście pozytywnie) i trwa to juz u mnie 19 lat.

Piotrze, z całego serca życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia.

CZEKAMY !!!
Napisano
a no niestety tak czasami bywa... sam to wiem po sobie ale nie mów żegnajcie tylko do zobaczenia... a czy to będzie za pół roku czy za rok lub dwa to już szczegół :-) trzymaj się kolego, nabieraj sił i nie poddawaj się... pozdro
Szczurek
Napisano
Ponoć przestępca zawsze wraca na miejsce zbrodni" - jeszcze się zobaczymy na szlaku !!!

Trzymaj się i pisz co u Ciebie !

pozdro
Napisano
Hej, PG. Najważniejsze to się nie poddawac. Mnie kilka dni temu karetka zabrała z domu, gdyż serduszko już nie to co dawniej. Jak tam jechałem leżąc na noszach, to też było mi strasznie łyso i nietęgo. Ale zobacz, dzisiaj już dokręcam nową cewkę do wykrywałki i czekam, aż ten cholerny śnieg zniknie z powierzchni ziemi.
Głowa do góry.
Napisano
PG przeraziłeś mnie bardzo.Nie rób tego więcej.Chcę Ciebie poznać trochę bliżej.Jak będzie cieplej to myślę z tobą pobiegać po dobrych miejscówkach,mam takie.A tymczasem przebadaj się i daj znać,że to nie takie straszne jak myślałeś.Reszta sama się wyprostuje.Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie i do zobaczenia.tadziu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie