PG Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Miło było poznać Was wszystkich, niestety ja kończę... Wszystkim życzę super trafień i płytkich dołków :)Pozdrawiam serdeczniePG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Ktoś mi zarzucił że to prowokacja, i chciałbym dać mu w twarz :) wiec zapraszam te ga pana do zmiany uśmiechu :)Pozostałum kolegom życze duyżo wytrwałości, szczęścia i dobrego humoru mimo wszelkim przeciwnościom :)Pozdrawiam serdecznie kopaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Jeśli ocywiście można...dlaczego Kolega nas opuszcza ? Pozdrawiam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 * oczywiście" - przepraszam za błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 ?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Lekarze stwierdzili że ze względów zdrowotnych... Jutro jadę na badania :)Ja twierdzę że chciałbym coś do wykopania zostawić choćby synowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Głowa do góry Kolego !Ja również ostatnio podupadłem ostro na zdrowiu więc doskonale rozumiem...Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 głowa do góry!nie smutaj się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Luty 2010 Autor Share Napisano 28 Luty 2010 Może poprosić kolegów modów do przeniesienia wątku do aszych odkryć", wszak to swoistego rodzaju odkrycie :)A tak naprawdę smiać mi się chce :) co będzie to przyjme... cieszy tylko to ze są ludzie którzy pamiętają... Kiedyś był taki fajny kawałek LP yc tam..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 PG jesteśmy z tobą trzymam kciuki.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 PG wrócisz do tych przestępczych czynów,każdy wraca prędzej czy później:)Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Myśl wyłącznie pozytywnie.To o dziwo pomaga.Zdrowia życzę i szybkiego powrotu do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Wrócisz tu, wrócisz. W mojej sytuacji, to po pierwszej wpadce też chciałem z tym skończyć... To jest jak narkotyk i uzależnia (oczywiście pozytywnie) i trwa to juz u mnie 19 lat.Piotrze, z całego serca życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia.CZEKAMY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 a no niestety tak czasami bywa... sam to wiem po sobie ale nie mów żegnajcie tylko do zobaczenia... a czy to będzie za pół roku czy za rok lub dwa to już szczegół :-) trzymaj się kolego, nabieraj sił i nie poddawaj się... pozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Trzymaj sie, powodzenia i wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Duzo zdrowia i dobrego samopoczucia Piotr! Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Ponoć przestępca zawsze wraca na miejsce zbrodni" - jeszcze się zobaczymy na szlaku !!!Trzymaj się i pisz co u Ciebie !pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Zdrowia życzę i szybkiego powrotu na szlak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Rychłego powrotu do zdrowia kolego życzę,na pewno tak będzie:))Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Hej, PG. Najważniejsze to się nie poddawac. Mnie kilka dni temu karetka zabrała z domu, gdyż serduszko już nie to co dawniej. Jak tam jechałem leżąc na noszach, to też było mi strasznie łyso i nietęgo. Ale zobacz, dzisiaj już dokręcam nową cewkę do wykrywałki i czekam, aż ten cholerny śnieg zniknie z powierzchni ziemi.Głowa do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Miło było... i jeszcze będzie !!!. Bozia nad Tobą czuwa ,i my jesteśmy z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 ty mi tu nie kombinujjeszcze mam zamiar z tobą pokopać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 PG przeraziłeś mnie bardzo.Nie rób tego więcej.Chcę Ciebie poznać trochę bliżej.Jak będzie cieplej to myślę z tobą pobiegać po dobrych miejscówkach,mam takie.A tymczasem przebadaj się i daj znać,że to nie takie straszne jak myślałeś.Reszta sama się wyprostuje.Pozdrawiam Ciebie bardzo serdecznie i do zobaczenia.tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Kolego nie poddawaj się!Zobaczysz to od Ciebie nie ucieknie :)Powrotu do zdrowia!Pzdr.Ps. A poważna choroba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topemo Napisano 2 Marzec 2010 Share Napisano 2 Marzec 2010 Oj Piotrus Piotrus. Bedziesz bity i gwalcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.