pawel2213 Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Dziś zrobiłem symboliczną mogiłę poległym czołgistom niemieckim ,którzy żywcem utopili się w swojej maszynie. Kto kopał w tym miejscu koparką ? powiem tak blisko był.Zdjęcia poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2011 owa mogiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Coś tam znalazłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 11 Maj 2011 Share Napisano 11 Maj 2011 Co to za farsa? Reklamujesz gospodarstwo agroturystyczne w tej wsi czy co? Miały być fotki gąsek i co - nie ma. Same bajeczki i zero konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Fotki gąsek będą dziś wieczorem żeby nie było są to ogniwa najprawdopodobniej od STUG IV który został niedalegko rozbity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekA Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 dzisiaj tez jest dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Takie piękne gąski wyszły z błota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnuch12km Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 wreszcie!! piękna historia a zakończenie jeszcze piękniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotoszyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Cześć jestem tu nowy. Dwadzieścia lat temu byłem z moim tatą w lesie w miejscowości Wsola koło Radomia i tam w bagnie leżał do góry gąsienicami niemiecki czołg lub transporter ciężko mi teraz dokladnie określić bo był odwrócony do góry gąsienicami a elementy gąsienic i kół pomału rozbierała miejscowa ludność. Wie może ktoś coś na ten temat czy ten pojazd został wydobyty czy nadal tam w tym bagnie jest.Ludzie którzy tam wtedy szabrowali go mówili że to pantera ale dla ludzi wszystko co ma gąsienice to czołg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandi1973 Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 a kolega fotoszyk będzie teraz swoją opowieść doklejał do wszystkich wątków o czołgach ?!http://www.odkrywca.pl/pojazd-gasienicowy-czolg-niemiecki-wsola-k-radomia,708994.html#708994 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.