Skocz do zawartości

World of Tanks

gothic72

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 151
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Też czekam na ta gierkę. Troch przypomina Blitz 1942 ale prezentuje się dożo lepiej.
Tylko szkoda, że trzeba tyle na nią czekać :(
Napisano
Nie trzeba. Kilkadziesiąt osób z Polski dostało beta keye, w tym także ja. Gierka prezentuje się świetnie.

www.forum.worldoftanks.com ---> anglojęzyczne forum

http://spwc.pl/forum/viewtopic.php?t=3881 --> pierwsza polska strona o WoT

Jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś konkretnego to zapraszam na TeamSpeaka3 ts.spwc.com:3310 Jak się postaracie to może wyłudzicie jeszcze jakieś konto.
  • 2 months later...
Napisano
Od wczoraj juz śmigam, gra jest całkiem niezła!!! Kody są jeszcze na stronie http://www.mmorpg.org.pl/klucze.php
Dziś było jeszcze 60. Żeby sie zarejstrować najlepiej miec gmail. Na zwykłą poczte zazwyczaj nie przychodzi link potwierdzający rejestracje, a na gmail w ciagu minuty.
  • 3 weeks later...
Napisano
Na razie tak ale w październiku wychodzi pełna wersja i wszystkie statystyki i czołgi bedą skasowane. W zamian dostanie sie część kredytów
Napisano
No a jak! Co jakiś czas jest waste i tracisz wszystko lub light waste-redukują np expa lub kmulują doświadczenia jako ogólne.

Przed full wejsją dadzą pewnie jeszcze sporo golda ;D
Napisano
Czasami pogram, kiedyś w ruską betę się grało-stare czasy, w pierwszym polskim klanie byłem i nawet braliśm udział w zawodach ;p

Mój nick na EU to Pierwszy, trochę kiczowaty, ale o to tu chodzi.
  • 2 months later...
  • 10 months later...
Napisano
Nick taki jak tu, kacell:)
A ten kto mnie spotka ten zobaczy czy jeżdżę, chodź mam kilka sprzętów więc to różnie w bitach bywa... :)
Napisano
Hmmm już nie pamiętam zbytnio co tam się robiło. Ale na pewno musisz się zarejestrować i połączyć się z serwerem i później już chyba można spokojnie grać. Logujesz się i grasz:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie