nastrojony Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Niby wieniec,widać że czegoś mu napewno brakuje, średnica 58mm, może ktoś już coś takiego widział w całości?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastrojony Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 druga strona sugeruje, że mogła to być ozdoba noszona na ubraniu - coś jak broszkabrakuje zapięcia - szpilki i zamknięcia-pozdro- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastrojony Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Nie wydaje mi się aby to była jakas BROSZKA! Generalnie znalezisko ze stalagu, zarówno pierwszo jak i drugo wojennego Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 a czy ja napisałem, że to broszka ?tak na marginesie - po co ten krzyk ?zasugerowałem, w celu zrozumienia, że mogła być przypinana do ubrania, jak...... mój wpis powyżej, co sugerują ślady na drugiej stronie.to chyba jest różnica. nic autorytatywnie ne stwierdziłem.-pozdro- Link to comment Share on other sites More sharing options...
samgnus Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Wygląda na odznakę pozbawioną zapięcia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastrojony Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 To raczej ty niepotrzebnie się unosisz i robisz krzyk!A tak na marginesie to nie wiem gdzie ty te ślady na drugiej stronie widziałeś?!Nie rozumię po co te nerwy....Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Niech się zima wreszcie skończy...Może przez pogodę kolega nieNastrojony optymistycznie do bliźnich?Wpis- BROSZKA!" jak rozumiem, to krzyk z emocji i negacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek_ Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 panowie z watku, prosze o spokój bo dam po kartce ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastrojony Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 OK, jeśli to moja wina, to przepraszam oczywiście! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastrojony Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Moim zdaniem te otwory, są po mocowaniu czegoś co dodatkowo znajdowało się w środku wieńca! Ale czywiście nie koniecznie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
nastrojony
Niby wieniec,widać że czegoś mu napewno brakuje, średnica 58mm, może ktoś już coś takiego widział w całości?
Pozdrawiam
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.