nastrojony Napisano 9 Luty 2010 Autor Napisano 9 Luty 2010 Niby wieniec,widać że czegoś mu napewno brakuje, średnica 58mm, może ktoś już coś takiego widział w całości?Pozdrawiam
tyfus Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 druga strona sugeruje, że mogła to być ozdoba noszona na ubraniu - coś jak broszkabrakuje zapięcia - szpilki i zamknięcia-pozdro-
nastrojony Napisano 9 Luty 2010 Autor Napisano 9 Luty 2010 Nie wydaje mi się aby to była jakas BROSZKA! Generalnie znalezisko ze stalagu, zarówno pierwszo jak i drugo wojennego
tyfus Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 a czy ja napisałem, że to broszka ?tak na marginesie - po co ten krzyk ?zasugerowałem, w celu zrozumienia, że mogła być przypinana do ubrania, jak...... mój wpis powyżej, co sugerują ślady na drugiej stronie.to chyba jest różnica. nic autorytatywnie ne stwierdziłem.-pozdro-
nastrojony Napisano 9 Luty 2010 Autor Napisano 9 Luty 2010 To raczej ty niepotrzebnie się unosisz i robisz krzyk!A tak na marginesie to nie wiem gdzie ty te ślady na drugiej stronie widziałeś?!Nie rozumię po co te nerwy....Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 Niech się zima wreszcie skończy...Może przez pogodę kolega nieNastrojony optymistycznie do bliźnich?Wpis- BROSZKA!" jak rozumiem, to krzyk z emocji i negacji...
nastrojony Napisano 9 Luty 2010 Autor Napisano 9 Luty 2010 OK, jeśli to moja wina, to przepraszam oczywiście!
nastrojony Napisano 9 Luty 2010 Autor Napisano 9 Luty 2010 Moim zdaniem te otwory, są po mocowaniu czegoś co dodatkowo znajdowało się w środku wieńca! Ale czywiście nie koniecznie!
Pytanie
nastrojony
Niby wieniec,widać że czegoś mu napewno brakuje, średnica 58mm, może ktoś już coś takiego widział w całości?
Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.