dargen Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Pawełku, poczekamy, zobaczymy, za parę lat... Toć w naszej rodzinie prawie sami brzuchale :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Przecież ja niczemu nie zaprzeczam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 To sie zapytaj, po takiej wycieczce jak my zrobiliśmy to miesiąc leżał byś w łóżku:) biorąc pod uwage Twój brzuch a ojca i Twój wiek a ojca to wypadasz krucho :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Sami brzuchale? A szanowny Twój ojciec? Jakoś na brzuchala nie wygląda, no i ja nie dam z siebie czegoś takiego zrobić:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Przeca ja z natury leniwy. Po co nogi zużywać, skoro są auta? A swieżego oxygene mam w nadmiarze 10 godzin dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Mój father nie jest taki bardzo szczupaczek.No dobra starczy, bo koledze wątek rozmydlamy. A poza tym mam 4-ry godziny snu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Na nogach zdrowiej:)Dobra koniec pogaduch bo sie autor wątku mi na gg żali że tylko mu w wątku spamujemy :)Główny spamer forum pisze o spamowaniu...hehe<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 kabel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Ja mam na imie Paweł, miło mi:)Dobra koniec.Jak kobiety?Coś sie ruszyło? Z tego co widziałem w wątku podanym przez Darka nie było za wiele kobiet, ale nie wszystkie się tu ujawniły.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 pozatym nie jestem głównym spamerem forum tylko bohaterem walk z Modami,odznaczonym 4krotnie za odniesione rany!no!i nie spamowac mi tu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Piękna odznaka ciekawe czy kobiety z Kobyłki lecą na takie? :) Sam chciałeś:D<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 nooo niee.tego już za wiele:)uważaj bo jeszcze nie dałem adresu do wysyłki na alle,jeszcze mam czas zmienić i przyślą towar do mnie:DCo do kobiet z Kobyłki..hmmm zapytam ja jutro w pracy:)ale starsza jest:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 Hehe i co Ci z tych ciuchów? Nie lubisz podobno flektarn-u BW?Ale pytanie czy ta kobieta jest poszukiwaczką?Jeżeli nie to ją na samym początku eliminuje...:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 to jeszcze ta druga zostaje co ci o niej pisałemosiołkowi w żłoby dano.. hmmmale kobyłka bliżej niż jakiś tam garwolin:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 chyba odwilż przyszła:(:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htmTaaaaaaa...nic tylko pójść do piwnicy i zakopać się w ziemniakach do wiosny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 dobre porównanie:)to skoro do odwilży daleko to wątek chyba wygasa..chyba się już wypalił:((albo Hebda kogoś znalazł:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Hebda Ty jesteś motorem tego wątku,więc od Ciebie zależy dalsze kasztanienie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 niby racja ale coś Mody się nie odzywają,krecik gdzieś się zapodział,Szumsk dostał order(gratulacje:)) i pewnie opija odznaczenie,dargen,stock,ar i inni jakoś tez nie zaglądają...no i Suzi gdzieś uciekła w popłochu(z krecikiem:O )lipa...chyba faktycznie w kartofle się zagrzebie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 nawet wina juz brak:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Zapowiedali odwilż , a tu znów sypią to białe...Już mnie nos...yyyyyyyyyyyyyy....to znaczy oczy od patrzenia na białe bolą.. Ale jeśli sprawdzą się prognozy tych telewizyjnych chmurek, zefirków , czy jak im tam i biorąc pod uwage co już jest , co ma jeszcze sypnąć i wreszcie przyjdzie to zjawisko odwilżą zwane to trzeba będzie zaopatrzyć się w dodatkowy sprzęt. Nawet juz coś znalazłem..Dla poszukiwanych poszukiwaczek , specjalne wodery :http://www.latexwear.pl/popup_image.php?pID=54&osCsid=800be153633846f7be9e36cd0b746d61i dla Nas ...do wyboru do koloru http://allegro.pl/item914004798_okazja_stroj_op_1_wodery.htmllub w specjalnym maskującym kolorzehttp://allegro.pl/item889792691_klapki_japonki_plazowe_damskie_meskie_27_cm_n5.htmlhttp://allegro.pl/item910420311_polskie_kapielowki_firmy_primo.html:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 haha Hebda biedak wina nie ma... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Hebda nie opija odznaczenia bo nie ma z kim a samemu to tylko prawdziwy żul pije... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 No jak to, przecież ktoś musiał zrobić zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 kolega Statyw ale on nie pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.