Hebda Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 Jako że miałem głosy że poprzedni wątek długo się ładuje zakładam więc Vol IIIi tak jak poprzednio,w tym wątku czekamy na odzew kobiet-poszukiwaczy,łapiemy kartki,nabijamy licznik itp itd:) Linki do poprzednich odsłon: http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=665031#996220 http://www.odkrywca.pl/poszukiwane-poszukiwaczki-vol-ii,665441.html#665441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Luty 2010 Autor Share Napisano 4 Luty 2010 ups:( poprosiłbym dobrego Moda o poprawienie tytułu ..powinno być Vol III"dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 hmmm tu chyba jakaś dziewczyna jest trzeba pogadać... ;P http://odkrywca-online.pl/goraca-prosba-o-pomoc,665925.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 jak dla mnie to ona takasezonowa" znalazła coś w szufladzie,nie wie co i jakoś w necie trafiła na tą stronkę i wrzuciła prośbę o ID...wykrywki to przeca to dziecko nawet w ręku nie miało:)wpadła na chwile,dowiedziała się co chciała i zniknęła a nick pozostanie i dalej się będziemy ślinic:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Te ordery są namalowane .Fragment jakiegoś obrazu .Zapewne chodzi o potwierdzenie czy są to autentyczne ordery czy bardziej fantazja artysty .Nie wszyscy na tym forum chodzą z wykrywkami i nikt do tej pory nie miał im tego za złe .A co do ślinienia się, to panie Hebda ,zaczyna być to już nie tyle denerwujące co nudne . Jakąś ściepę zrobimy dla kolegi, skoro sam nie może sobie poradzić z problemem i nie wie co z rękoma zrobić (można)..Albo niech pyknie do mnie na priv.Idziemy z kumplami dzisiaj na imprę, to może by sobie coś przyswoił Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 pfff ja też chodziłem bez wykrywki kilka miechów, łuseczki i monetki znajdowałem, zarzucę foto później tego co znalazłem bez wykrywki ^_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 kokesh a Macie jakieś na tych imprach poszukiwaczki,kobiety związane w jakiś sposób z naszym hobby? Czy może takie standardy weekendowe po których wypadało by z rana przemyć kochonesy spirytusem? bo temat dotyczy tych pierwych.W ogóle ten temat to jedna wielka kpina i zimowe żale,więc wszelkie niesmaki są nie na miejscu:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Panowie, jak czytam Wasze wywody na tym wieloodcinkowym wątku to wydaje mi się jakbym zamiast na odkrywcę to wszedł na forum miłośników ręcznej jazdy;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Kolega za dużo przebywa na tym drugim,stąd niezdrowe skojarzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 hehe:)tak jak Vis1939 napisałW ogóle ten temat to jedna wielka kpina i zimowe żale"Jakoś wątek ma trzecią kontynuacje,o odsłonach nie wspomnę więc jednak wielu ma co z rękoma zrobić(jedna na myszce,druga na klawiaturze) :)dopiero co skończyłem usuwać lód ze schodów wejściowych,a musiałem młotkiem naparzać żeby puścił:/tak,zima to straszna pora dla nas:(Szumsk,rozumiem co masz na myśli,chodzenie bez wykrywki,śmigałem kilka razy z chłopakiem 15lat też bez wykrywki,monetki,maski pgaz,łuski norma:)młody na 2szkopów trafił nawet w pełnej gali z odznakami:)Więc rozumiem co to znaczy:)ale to już był Wrocław koło Odry(chodzi o rzekę nie o chorobę-tak zaznaczam bo może ktoś ma nick o tej samej nazwie..:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Mi się szkopa nie udało odkopać ale za to Jakieś szczątki nie wiem już sam czy owcy którą sąsiad hodował czy żołnierza ale w około na znajdowałem sporo łusek i manierkę więc to chyba nie owca ;). oczywiście panowie niebiescy to zabrali, lecz nic nie powiedzieli na ten temat ;P. Mialem fotki tych kości ale niestety już nie mam. W lato wracamy w to miejsce może jeszcze coś znajdę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 :) tamci tez nie byli moi,ale fotki widziałem,i trzymałem w ręku odznaki i blachy zdjęte z kości:)jak wpadnę w lato do wrocka to pójdziemy z młodym jeszcze raz,ale już ze smętkiem i jego jabelkiem:)na razie młody ma jedną chemie po drugiej..białaczka:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 ehhh szkoda chłopaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 W morde... Zdołowałeś mnie młody chłopak mógłby być świetnym poszukiwaczem a tu cholerstwo go złapało.... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 napisał mi przed świętami(nieświadomie w moje urodziny):Cześć bartek,jestem już po 4 chemii jeszcze 2 i koniec horoby mimo wszystko jestem i bede poszukiwaczem bo choroba to nie powud zeby psuc sobie pasje do lutego bede zdrow tylko tabletki bede bral przez ok rokAle to juz szczegul w wakacje jak wpadniesz to sobie poryjemy na niskich zycze wesolych swiatKuba"zachowałem oryginalną pisownie.Chłopak jest twardy i dzielny.da sobie rade.na pewno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Jakos ostatnio alot" chorubsk na poszukiwaczy - tfu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 ehh niech chłopak zdrowieje ;P. Dziwne że kaca nie mam po wczorajszym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 :)no,ja koło 19-20mam pociąg do wawy gdzie czego na mnie duuużo piwa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Ić, ić, będzie odrobina spokoju na Forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Tylko uwazaj na sokistow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Chciałem to powiedzieć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Z domu jedzie, a piwo w Wawie czeka. Musi na bilet w jedną stronę zaoszczędził. A warsiawiakom proponuję, żeby się dobrze rozglądali po mieście, czy np latarnie nie mrugają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Luty 2010 Autor Share Napisano 5 Luty 2010 pfffo 19 mam pociąg:) czyli od 18.30 macie spokój tak do 23:)niestety w weekend pracuje od 9ej:(Dziś nie pijemy koło torów tylko gdzieś na Woli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Niestety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Jestem iron men zejdz mi z drogi bo zabije CieeeeW rekach noze, mam powyrzynam wszystkich mowie Waaaam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.