Tony Manero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Bandolero, ja też nie głosowałem na bandę Tuska i nie pracuję w Irlandii. Dresiarzem też nie jestem. Ale przemyśl, czy nie głosować na PiS następnym razem, bo tylko Oni mogą przepędzić z Polski sowiecką razwiedkę. Poza tym w pełni Cię popieram, my szlachta musimy trzymać się razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 He he - znowu jaja :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Manero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Przestancie traktować mnie niepoważnie, proszę. To nie są żadne jaja, tylko poważne tematy. Jaja to na straganie są do kupienia, tylko że tymi unijnymi kodami kreskowymi (lepiej od polskiego prawdziwego chłopa kupić). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 Ale jak chłop głosował na Eurokomune to jaja skażone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Albo, nie daj Boże, wziął dopłaty... :-) Przypuszczam jednak, że prawdziwy polski chłop" nie wziąłby judaszowych srebrników, czyli dopłat unijnych. Tylko nieliczne wynarodowione i zdegenerowane jednostki to robią podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Dopłat unijnych" powiadasz? Twoim zdaniem w Brukseli stoi monstrualna drukarnia i tłoczy euroruble na dopłaty unijne"? Kolego, te dopłaty unijne" to haracze, ściągnięte przez urobolszewików z nas, podatników, które w formie szczątkowej, po okradzeniu przez unijnych urzędasów, trafiają do rolników w ramach propagandy i ogłupiania. Niech ciemne masy widzą, jaka ta Unia dobra- kasę rozdaje, cuda ludziska!P.S. Tony Moreno, gdybyś był szlachcicem, tobyś nie błaznował na forum i nie popierał euromarksistów i federastów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Przypuszczam jednak, że "prawdziwy polski chłop nie wziąłby judaszowych srebrników, czyli dopłat unijnych. Tylko nieliczne wynarodowione i zdegenerowane jednostki to robią podobno." danieloff chyba nie znasz sytuacji na wsi i cen np. środków ochrony roślin nawozów itp.więc nie pisz,że tylko zdegenerowane jednostki to robią ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 Szlachcic , na pewno szlachcić! Tylko w Eurokołchozie zbzikował i dostał fiksum - dyrdum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Dzięki za oświecenie, Bandolero, teraz nie wezmę już żadnej dopłaty, nawet do paprotek w doniczkach:-) Lubię ten Twój wzniosły ton oznajmiania nam, nieświeconym, rzeczy oczywistych:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forcass Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Z tymi dopłatami różnie bywa ;) . Jak pokazuje praktyka, polski chłop bierze wszystko co zapędziła zawierucha historii w okolice obejścia (ilu poszukiwaczy na tym skorzystało!). Obojętnie, czy to była czerwona zawierucha goniąca, pół wieku temu, brunatną zawieruchę, czy zapędzona kilka lat temu na piastowskie ziemie, zawierucha tzw. ,,brukselska''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Jeżeli to dla Ciebie takie oczywiste, to dlaczego używasz fałszywej formuły dopłaty unijne"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Forcass, masz rację dodam jeszcze, że popieram wszystkich, którzy od Eurokołchozu chcą odebrać choćby część tego, co nam zrabowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 E tam - szkoda Bandolero Twojej wiedzy i cennego czasu. Elity wymarły jak dinusie a banda różowych libertynów i sługusów Brukseli nic nie pojmie z Twego światłego przekazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 danieloff widzę że nic nie wiesz o chłopach polskich" i tych unijnych dopłatach. Mieszkam na wsi i każdy kto ma gospodarkę czyli jakieś 99% ludności w okolicy dostaje dopłaty i bez żadnego słowa je bierze bo ceny na wsiach są kolosalne a bez pomocy unii gospodarka upadła by w po pierwszym roku funkcjonowania samodzielnego wiec proszę cie nie pisz więcej takich bzdur ok ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Miałem wrażenie,że ten wątek miał być zabawny, ku powszechnemu rozweseleniu. A tu zjeżdża na politykę i robi się jak zwykle.... Eeeeech..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 No też miałem takie wrażenie na początku postu.. Trzeba po prostu zmienić temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallenrod Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Tony Mareno w pełnej rozciągłości popieram Twój apel i poglądy.Sprawiasz, że Polska jest dla mnie krajem, w którym można mieć NADZIEJĘ!Bandolero też jest ok ale mam dziwne wrażenie, że obraca się w jakiejś rzeczywistości, która znana jest tylko wybrańcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 Kol. Szumsk i Tradytor - nie zauważyliście że Danieloff ( tak jak i ja ) robił sobie jaja... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 ...i to certyfikowane zgodnie z HACCP:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Panowie, proponuję mniej czytać komentarzy na znanym portalu newsowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EAGLE11 Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Osobnikom obrażającym się na słowa danieloff-a radzę zajrzeć do Słownika Wyrazów Obcych i sprawdzić znaczenie słowa ironia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.