Skocz do zawartości
  • 0

Zamek? Od paska sprzączka?

Wyro

Pytanie

Napisano

Wiem, że wygląda śmieciowo, ale chcę zapytać, bo się w śniegu zmachałem:) i tylko to wyszło i dlatego, że jak zawsze u mnie kontekst carski najczęściej. Może komuś to coś przypomina?

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jasne..........pas cnoty....ręce opadają....

żeby nie było reklamy - popatrzeć i wyciągnąć wnioski

http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=stara+walizka
Napisano
Broń Boże nie chciałem nikogo urazić nie wiem czemu tak jakoś mi się to skojarzyło szanuje tych którzy kopią na mrozie aczkolwiek nie uważam ażeby wyrażając swoją opinie zachował się po chamsku.
Napisano
Nie, po prostu tam gdzie kopał Wyro była droga do PGR'u oraz przyległego GS'u. Szlakiem tym mieli prawo przemieszczać się tylko księgowi ze względu na poufność przenoszonych przez nich danych i wynikającą stąd konieczność ich (owych informacji - wówczas na nośniku papierowym) należytego zabezpieczenia.

Jak widać nie została ona im lub przez nich zapewniona, skoro Wyro odnalazł po latach resztki teczki.
Napisano
Sebson, broń Boże nic nie miałem do Ciebie Przyjacielu:) A skojarzenie fajne i musze ten link do żelaznych majtek zapamiętać:) moze kiedyś kopnę takie:)
Napisano
Wyro nic sie nie dzieje to ja troszkę za bardzo uniosłem się honorem a swoją drogą wykopując takie gatki to dopiero był by fant
Napisano
Faktycznie wygląda jak klamerka od teczki teraz to zobaczyłem tylko czemu księgowego PGRu lub GSu czy oni mieli jakieś specjalne teczki?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie