Wyro Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 Wiem, że wygląda śmieciowo, ale chcę zapytać, bo się w śniegu zmachałem:) i tylko to wyszło i dlatego, że jak zawsze u mnie kontekst carski najczęściej. Może komuś to coś przypomina?
tyfus Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 zamek od walizki :) starej oczywiście...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:23 22-01-2010
sebson Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Nie wiem czemu ale moje pierwsze skojarzenie to też był pas cnoty
tyfus Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 jasne..........pas cnoty....ręce opadają....żeby nie było reklamy - popatrzeć i wyciągnąć wnioskihttp://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=stara+walizka
Wyro Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 Ale chamówa:) Ja tu się pocę w śniegu. Czekam 1h na sygnał, a Wy mi tu takie... hehe
sebson Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Broń Boże nie chciałem nikogo urazić nie wiem czemu tak jakoś mi się to skojarzyło szanuje tych którzy kopią na mrozie aczkolwiek nie uważam ażeby wyrażając swoją opinie zachował się po chamsku.
tyfus Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 sebson - czemu tak osobiście ?Wyro - pisząc chamówa" miał na myśli fanta, którego kopnął.ma szansę na fanta 2010 roku :))))
Wyro Napisano 23 Styczeń 2010 Autor Napisano 23 Styczeń 2010 Ja myślę, że to dygnitarza napoleońskiego:)
ms Napisano 23 Styczeń 2010 Napisano 23 Styczeń 2010 Nie, po prostu tam gdzie kopał Wyro była droga do PGR'u oraz przyległego GS'u. Szlakiem tym mieli prawo przemieszczać się tylko księgowi ze względu na poufność przenoszonych przez nich danych i wynikającą stąd konieczność ich (owych informacji - wówczas na nośniku papierowym) należytego zabezpieczenia.Jak widać nie została ona im lub przez nich zapewniona, skoro Wyro odnalazł po latach resztki teczki.
Wyro Napisano 22 Styczeń 2010 Autor Napisano 22 Styczeń 2010 Sebson, broń Boże nic nie miałem do Ciebie Przyjacielu:) A skojarzenie fajne i musze ten link do żelaznych majtek zapamiętać:) moze kiedyś kopnę takie:)
sebson Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Wyro nic sie nie dzieje to ja troszkę za bardzo uniosłem się honorem a swoją drogą wykopując takie gatki to dopiero był by fant
danieloff Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Ta klamerka" jest od teczki księgowego z PGR-u albo GS-u.
sebson Napisano 22 Styczeń 2010 Napisano 22 Styczeń 2010 Faktycznie wygląda jak klamerka od teczki teraz to zobaczyłem tylko czemu księgowego PGRu lub GSu czy oni mieli jakieś specjalne teczki?
Pytanie
Wyro
Wiem, że wygląda śmieciowo, ale chcę zapytać, bo się w śniegu zmachałem:) i tylko to wyszło i dlatego, że jak zawsze u mnie kontekst carski najczęściej. Może komuś to coś przypomina?
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.