vis1939 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda do tego służy kobieta! nie ucz się głupich nawyków bo będziesz miał na starość problemy z nadgarstkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda a nie wystarczyła ta panienka co zgubiła telefon ? znowu przygód szukasz ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 zVisku,napisałem że PODOBNO :Pja tam na takie stronki nie wchodzę bo mamusia założyła cenzora ale o dziwo jeszcze to forum się ładuje:))Szumsk,nie zdradziłem szczegółow i nie zdradze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda wylukaj film. http://www.youtube.com/watch?v=zbv5ZIM-NjgŁadna, młoda kobitka śmiga po plaży z wykrywką. Jak chcesz to załatwię Ci numer do niej. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieterka Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda, może kiedyś, pewnie dnia ... :-)Pozdrawiam, Ewelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 o jaaaaaa,Kobieta!:)a skąd jestes? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 eee Muszkieterka ja też chętnie się wybiorę z Tobą na poszukiwania . xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Zbyt dużo śniegu w tym roku ... i ciągle więcej .Z taką szafą na wykopkach to ani leśniczy ani policjant nie podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Panie i Panowie- Forum nieletni również czytają, a Wy w biały dzień na trójkącik chcecie się umawiać :-(Może faktycznie poddział Matrymonialny czas założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda zrob najpierw mature. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieterka Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Możliwe że gdzieś z Twoich okolic, ale to nie ma znaczenia, jeżdżę w wiele miejsc, czasami bardzo odległych. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 a do Mławy jeździsz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda pewnie z już w łazience siedzi i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 wyciąga baterię z fona.Teraz On zaprosi Muszkieterkę na poszukiwania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muszkieterka Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 W Mławie tylko raz byłam.Muszę znikać...Pozdrawiam i Darz Dół w Nowym Roku, już po ustąpieniu śniegów! Do zobaczenia gdzieś na poszukiwawczej ścieżce!Ewelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 noo,telefonów to kilka jest w szufladzie,,jakby tak z każdego baterie wyjąc... :)łajzyyyy!-nie siedzę w łazience :P:P hehewoytasku,mature mam od dawna,pracuje od paru ładnych lat,no i opuściłem wtedy ciepły rodzinny k....dołek" :D:Dchoć czasem człek tęskni za tym czasy beztroski:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda ma szczęście do kobiet co nie ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda ma generalnie szczęście- do kobiet, zagubionych telefonów, na amnestię się załapał ( chwilowo ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Jak zwykle tematy założone przez kol. Hebdę biją rekordy. W tym z tą kobitką co zgubiła fona też mnóstwo ludzi się udzielało. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 Szumsk,a kto się przed chwila podlizywał do panny Eweliny?hę?co,już w Mławie giną telefony:P?No chyba że wolisz takie Paaaanie z fotek wyżej z wątku?:PPsą gusta i guściki,taka da Ci szczęście:) duże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hmm podlizywał to złe słowo raczej chciałem się ukazać jako pies na kobitki", ale jednak to Ty ciągle zakładasz wątki związane z kobitkami nie ja. ;PI nie wolę takich Pań jak te u góry. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 ej no,założyłem wątek o telefonie z myślą że ktoś pomoże Agnieszce a wszyscy nagle jakby poczuli cieczkę:)i teraz sobie dworujecie,,ten wątek jest założony z czystej ciekawości,odezwała się tylko jedna dama i z 20tu zakompleksionych(?) :)))eh zima zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 ooo proszę już na y" jesteś z tą panna od telefonu ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 było pojechać to byś też przeżył niezapomniane chwile:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Proszę nic nie mów bo już żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.