Skocz do zawartości

Amnestia na forum!!!!!!

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nadejszła wiekopomna chwila.

Amnestia na forum, zostały cofnięte kartki 158 użytkownikom.

- nie zostały cofnięte bany
- zostały cofnięte kartki starsze niż 180 dni czyli po 180 dniach kartki się przeterminowywują
- parę osób nie wiem czemu ma kartki na minusie :) ale im poprawimy więc radość z zapasu krótka.
  • Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
oj najdejszla, nadejszla, tyle lat czekałem xD lepiej się czuję taki odmłodniały!! pozdrawiam i dziękuję, chociaż nadal twierdzę, że ta druga kartka co dostałem to niesprawiedliwie xD :P hehe
Napisano
gdzie jest ten marudny Hebda ? :)

teraz jego nick jest łysy jak kolano - ani jednego kartonika :)
pewnie zabaluje.....i w końcu przestanie marudzić ;)

pozdro Hebda
Napisano
Przecież żółta kartka to znak wyróżniający;-) to jak odznaka za rany;-) albo medal za waleczność;-)
Pozdrawiam
Napisano
Ja chyba tez bede nietrzezwy chodzil - bo mi tyle osob obiecywalo browary za amnestie....
Mysle, ze nowa amnestia nastapi rownie szybko jak ta ktora mielismy teraz :))))))))))))))))

Dobra ma byc predzej...
Napisano
Gdzieś tak mniej kolorowo na forum po tej amnestii;( Karpik ja mam normalnie tzn bez iksów".Aha jeszcze jedno dlaczego niektórzy wciąż mają kartki(np.Martian, Vis1939...)? hej hej
Napisano
Karpik ja mam normalnie tzn bez "iksów\".
Stock- może lepiej dla mnie:)

Przeczytaj co pisał Bocian na wstępie ws. segregacji kartkowej":).
Napisano
Ps: choć sam kiedyś czekałem długo na zdjęcie medalu jestem zdania, że amnestia co pół roku nie wyjdzie na dobre.

Wychowanie bezstresowe?- jak nie bedzie kartek to może przestaną się o nie specjalnie starać??:)
Napisano
Witam wszystkich z resocjalizowanych i pozdrawiam bardzo serdecznie.Zauważyłem,że kartki niektórym forumowiczom imponują. Znaczy się, wszystko OK.
Napisano
Jak amnestia to amnestia!
DUPA,SIUREK,CYCKI, GŁUPI ADMIN*

No dajcie mi teraz kartkę! za 180 dni kolejna amnestia:)

* epitetu użyłem prowokacyjnie. Bardzo lubię bociana i dunczyka jesteście dla mnie tacy dobrzy
Napisano
jeden klawisz dla człowieka,wielki prezent na forum"powiedział Bocian wciskając enter..
no,dzięki mojemu marudzeniu udało się ruszyć odpowiednie tryby i jest amnestia!
ps:hołdy i pokłony możecie składać mi po pierwszej po południu:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie