Bocian Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2010 Nadejszła wiekopomna chwila.Amnestia na forum, zostały cofnięte kartki 158 użytkownikom. - nie zostały cofnięte bany- zostały cofnięte kartki starsze niż 180 dni czyli po 180 dniach kartki się przeterminowywują- parę osób nie wiem czemu ma kartki na minusie :) ale im poprawimy więc radość z zapasu krótka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Łaaaaaaaaa ale się schlam dzisiaj:))Pozdro i Dzięki:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 oj najdejszla, nadejszla, tyle lat czekałem xD lepiej się czuję taki odmłodniały!! pozdrawiam i dziękuję, chociaż nadal twierdzę, że ta druga kartka co dostałem to niesprawiedliwie xD :P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 gdzie jest ten marudny Hebda ? :)teraz jego nick jest łysy jak kolano - ani jednego kartonika :)pewnie zabaluje.....i w końcu przestanie marudzić ;)pozdro Hebda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Przecież żółta kartka to znak wyróżniający;-) to jak odznaka za rany;-) albo medal za waleczność;-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 A za represje w okresie wypaczeń na forum to już nie zdjęli...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Ja chyba tez bede nietrzezwy chodzil - bo mi tyle osob obiecywalo browary za amnestie....Mysle, ze nowa amnestia nastapi rownie szybko jak ta ktora mielismy teraz :))))))))))))))))Dobra ma byc predzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 A kto był fajny, temu nie było co odejmować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 nadrobimy nadrobimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Witam dla grzecznych proponuję + dziękuję moderatorom za wyrozumiałość dla mojej osoby pomimo kilku wpadek DZIĘKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Mi tylko pokazały się iksy" przy nikach osób zresocjalizowanych:)) Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Gdzieś tak mniej kolorowo na forum po tej amnestii;( Karpik ja mam normalnie tzn bez iksów".Aha jeszcze jedno dlaczego niektórzy wciąż mają kartki(np.Martian, Vis1939...)? hej hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Karpik ja mam normalnie tzn bez "iksów\".Stock- może lepiej dla mnie:)Przeczytaj co pisał Bocian na wstępie ws. segregacji kartkowej":). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Ps: choć sam kiedyś czekałem długo na zdjęcie medalu jestem zdania, że amnestia co pół roku nie wyjdzie na dobre.Wychowanie bezstresowe?- jak nie bedzie kartek to może przestaną się o nie specjalnie starać??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Spoko spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 a czy mozna liczyc na zdjecie bana i np pozostawienie 1 kartonika w zapasie?:)Ten nick troche przez ten krwotok przydlugi:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 NieBany pozostaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Witam wszystkich z resocjalizowanych i pozdrawiam bardzo serdecznie.Zauważyłem,że kartki niektórym forumowiczom imponują. Znaczy się, wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Jak amnestia to amnestia! DUPA,SIUREK,CYCKI, GŁUPI ADMIN*No dajcie mi teraz kartkę! za 180 dni kolejna amnestia:)* epitetu użyłem prowokacyjnie. Bardzo lubię bociana i dunczyka jesteście dla mnie tacy dobrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 revolt - my tez ciebie bardzo lubimy :)tylko uważaj żebyś bana się nie dorobił, bo nic ci wtedy nie pomoże ...nawet 180 ;)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Gdybym wiedział wcześniej...troszke mnie ostatnio korciło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 jeden klawisz dla człowieka,wielki prezent na forum"powiedział Bocian wciskając enter..no,dzięki mojemu marudzeniu udało się ruszyć odpowiednie tryby i jest amnestia!ps:hołdy i pokłony możecie składać mi po pierwszej po południu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 A nie wybierasz się do Góry Kalwarii po południu ?... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 no niestety nie,bo mam zjazd w szkole,może później:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 a kto kotleta odgrzał:))? no kto?:))Piku,dla Ciebie amnestia przyszła za późno:Pwięc medale pośmiertne:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.