Skocz do zawartości

WOŚP 2010

wolfik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
WOŚP wspaniała akcja charyzmatycznego człowieka. Można mieć różnego rodzaju zarzuty do Owsiaka... że anarchista", ze się jąka, że antychryst", itd, itp... ale zauważcie że wyniki jego akcji sa widoczne gołym okiem. Szpitale posiadają najnowocześniejsze urządzenia, które ratują życia ludzkie...i to naprawdę działa.... Wiec niech się kler uspokoi, bo taką krytyką wymierzoną w WOŚP zaszkodzi tylko sobie. Młodzież się od nich odwróci...

Tony Manero teksty masz po prostu zaje...te.Chcesz wprowadzić zamęt na forum i udaje ci się to jednym postem,po którym rozgorzała kilkudniowa dyskusja,a ty pewnie boki zrywasz.W przeciągu kilku dni stałeś się sławny i każdy szanujący się odkrywca wie kto to jest Tony Manero.Jesteś wielki .Pozdrawiam.

Tony Manero, widzę że dialektyka marksistowska już Ci całkiem pierdy w zadku zawróciła i teraz prą w stronę głowy. Tobie i innym fanom Owsiaka radzę zastanowić się, jakie straty polskiej gospodarce przyniosły rządy różowych libertynów, którym Owsiak od wielu lat prowadzi kampanię propagandowa. Sowiecka razwiedka, która de facto rządzi w tym landzie Eurokołchozu, zwanym żartobliwie Polską, podstawiła różowych wraz z całym aparatem, do którego zalicza się i Owsiak. Sam fakt zbierania przez niego pieniędzy na szczytne cele jest chwalebny, reszta zaś haniebna, zwłaszcza jego występy w mediach, będące ordynarną manifestacją przywiązania do swych neobolszewickich pryncypałów.

Wygląda na to, że Tony Manero jest mimowolnie twoim dobrym uczniem, kolego Bandolero, a przynajmniej poglądy polityczne macie bardzo podobne. Jeszcze trochę, a uczeń prześcignie mistrza, bo Tony bardzo się stara i też swoich jedynie słusznych przekonań nie ukrywa, manifestując je w każdym wątku.

Piku, multikonto jest niezgodne z regulaminem, ale na zmiennym ip raczej mało mozna zdziałać, stąd wprowadzone zostało 15 moderowanych postów dla nowych uzytkownikow.
pozdro.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 14:45 12-01-2010

Pana Tony Manero i senior Bandolero zapraszam na dziecięcy oddział onkologiczny w Centrum Zdrowia Dziecka na 1 godzinę.
Obaj po wrażeniach stamtąd zmienią zdanie, przestaną wypisywać głupoty i wreszcie wydorośleją.

Wolfik, umknął Ci ten drobny szczególik, że Tony Manero jest lewakiem, zwolennikiem Owsiaka i różowych libertynów, podobnie jak Ty. A mnie nie mieszaj do tego, por favor, bo ja jestem konserwatystą i wrogiem wszelkich odcieni czerwieni. Pozdrav.

Tak jak powiedział dwa piętra niżej leowawa, polityka ani światopogląd nie ma tu nic do rzeczy , robiliśmy to dla chorych dzieci i dlatego w śniegu i mrozie przez 11 godzin zbieraliśmy kasę.

Ot i cała tajemnica, przypisywanie temu jakichkolwiek przesłanek politycznych świadczy o całkowitym braku zrozumienia tej idei.

Wolfik, nikt nie twierdzi, że jest inaczej, ja sam również jestem pełen podziwu i szacunku dla wolontariuszy i artystów biorących udział w tej akcji. Natomiast mój sprzeciw wzbudzają ataki Owsiaka na tzw. moherów" i jego nieukrywane poparcie dla PO i całego środowiska związanego z sowiecką razwiedką, wywodzącego się z osławionego okrągłego stołu".

Nie jestem rzecznikiem Owsiaka ale w tym wypadku muszę go bronić bo tyle pomyj ile wylali na niego różni prawi Polacy" przez te lata wystarczyłoby na wypełnienie Morskiego Oka.
Dla mnie ważne jest to że przez 18 lat nigdy nie zdarzyło się żeby były jakieś niejasności finansowe w rozliczeniu zbiórek.
A tego nie można powiedzieć o wielu innych instytucjach świeckich czy religijnych które również urządzają różne kwesty w bardziej lub mniej zbożnym celu...
Gdybym miał choćby cień podejrzenia nie brałbym udziału.

WOŚP działa od 18 lat , w tym czasie zmieniły się kolory polityczne i wiele z nich się pomieszało a Owsiak był i jest niezmiennie skuteczny.
Bo jemu ludzie wierzą a innym nie.
Może to boli zainteresowanych w utrudnianiu mu życia i pasowaniu mordy antychrysta że ta rzeka pieniędzy wpada do puszki a nie na tacę ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie