esterendensen Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Niestety,ale bystre oko nie wystarczy.Wymiary to podstawa.No a poza tym felga jest niekompletna-brak zewnętrznego pierścienia felgi i pierścienia blokującego.
bartek88 Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Napisano 6 Styczeń 2010 Wymiary.Średnica 53 cm. Szerokość 17cm. Pozdrawiam
esterendensen Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Ej Hebda co widzisz zdrożnego w kopaniu zimą? Wcale nie jest tak żle jak uważasz...
esterendensen Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 I nawet można coś wykopać.Tutaj akurat szpilka gąsienicy..
esterendensen Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Zaś jeśli chodzi o fant,to faktycznie jest to felga samochodowa(od ciężarówki),nie zaś bęben.
Hebda Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 styczeń,śniegu po kolana,ziemia zmarźnięta a Ty kopiesz?? :)
vis1939 Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 A co to za przyjemność ryć w zamarzniętej ziemi i śniegu po kolana,w grubych rękawicach i do tego machając nad śniegiem mamy G nie zasięg:)Ale jak kto lubi,ja tam wole w takich warunkach czyścić graty.
Hebda Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 z jednej strony zimno i śnieg i zasięg,,z drugiej czasem jakiś szaleniec dzwoni i woła o 7rano: hebda dawaj w las" to trudno nie iść,choć serio zasięg mały i zimno w paluchy u nóg mimo 3par skarpet:)ale ciągnie wielka w las,nawet zimą
Hebda Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 esterendensen(kurcze,trudny nick:p )widzę że ze smętkiem śmigasz,to rozumiem teraz że nawet śnieg nie wadzi:) ale na śnieg to biorę tylko cewkę 37 i świeże baterie:)(kończmy prywatę bo MOD nadleci a nam już bliżej niż dalej z kolorkiem)):)pozdro
tomek88l-ca Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 panowie w lasach sniegu niema:p az tyle zeby zasiegu nie było:P i nawt nie jestziemia zmarznieta. ostatnio bylem w szczytnicy kolo krzywej:P
ERWIN Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Bęben hamulcowy z otworami do pomiaru luzu szczęk.
lupo55 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Witam i pozdrawiam Szanownych Kolegów w nastroju noworocznym.Rozumiem wypowiedzi dotyczące bardziej zimy niż przedmiotu przedstawionego przez autora tematu - bo odpowiedż na pytanie zadane na początku może brzmieć: chyba od samochodu ciężarowego.Czy naprawdę tak trudno podać podstawowe wymiary umożliwiające w jakiś sensowny sposób określić granice poszukiwania rozwiązania zagadki?Mimo, że mam konkretne przypuszczenia (i fot. to przypuszczenie potwierdzające) co do pojazdu od którego może pochodzić ta felga - to nie włączam się do tematu. Irytuje mnie takie ciągle powtarzające się zadawanie pytań bez zadania sobie minimum trudu aby umożliwić sensowne odpowiedzenie na nie.Pozdrawiam wszystkich noworocznie.
bartek88 Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Napisano 5 Styczeń 2010 lupo55 widać nie potrzebujesz wymiarów żeby stwierdzić od czego jest ta felga, dlatego też, ja nie zadałem sobie trudu, żeby je podać ponieważ liczyłem właśnie na takie ystre" oko jak Twoje:)Niestety chyba się przeliczyłem:)Pozdrawiam
Catadero Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 O! Wreszcie coś związane z tematem:***panowie w lasach sniegu niema:p az tyle zeby zasiegu nie było:P i nawt nie jestziemia zmarznieta. ostatnio bylem w szczytnicy KOŁO krzywej:P***C.
lupo55 Napisano 5 Styczeń 2010 Napisano 5 Styczeń 2010 Bartku - nie gniewaj się - bo palnąć" można sobie zawsze, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś zadaje pytanie, to oczekuje odpowiedzi konkretnej, rzetelnej - takiej która może być podstawą do ewentualnego dalszego działania pytającego,mogącego skutkować np. zakupem tego przedmiotu.Postaw się np.w takiej sytuacji, kiedy Twoja odpowiedż sugerująca pochodzenie jakiegoś przedmiotu okaże się bzdurną i narazi kogoś na niepotrzebny wydatek. Może Ty nie przywiązujesz do swoich wypowiedzi żadnej wagi, ale ja nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, dlatego wolę mieć więcej informacji na temat przedmiotu, o kórym się wypowiadam.Wydaje mi się również, że regulamin to także precyzuje. Pozdrawiam życzliwie.
Pytanie
bartek88
Z jakiego pojazdu?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.