Skocz do zawartości
  • 0

Felga?

bartek88

Pytanie

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A co to za przyjemność ryć w zamarzniętej ziemi i śniegu po kolana,w grubych rękawicach i do tego machając nad śniegiem mamy G nie zasięg:)
Ale jak kto lubi,ja tam wole w takich warunkach czyścić graty.
Napisano
z jednej strony zimno i śnieg i zasięg,,z drugiej czasem jakiś szaleniec dzwoni i woła o 7rano: hebda dawaj w las" to trudno nie iść,choć serio zasięg mały i zimno w paluchy u nóg mimo 3par skarpet:)
ale ciągnie wielka w las,nawet zimą
Napisano
esterendensen(kurcze,trudny nick:p )
widzę że ze smętkiem śmigasz,to rozumiem teraz że nawet śnieg nie wadzi:) ale na śnieg to biorę tylko cewkę 37 i świeże baterie:)

(kończmy prywatę bo MOD nadleci a nam już bliżej niż dalej z kolorkiem)):)
pozdro
Napisano
Witam i pozdrawiam Szanownych Kolegów w nastroju noworocznym.
Rozumiem wypowiedzi dotyczące bardziej zimy niż przedmiotu przedstawionego przez autora tematu - bo odpowiedż na pytanie zadane na początku może brzmieć: chyba od samochodu ciężarowego.
Czy naprawdę tak trudno podać podstawowe wymiary umożliwiające w jakiś sensowny sposób określić granice poszukiwania rozwiązania zagadki?
Mimo, że mam konkretne przypuszczenia (i fot. to przypuszczenie potwierdzające) co do pojazdu od którego może pochodzić ta felga - to nie włączam się do tematu. Irytuje mnie takie ciągle powtarzające się zadawanie pytań bez zadania sobie minimum trudu aby umożliwić sensowne odpowiedzenie na nie.
Pozdrawiam wszystkich noworocznie.
Napisano
lupo55 widać nie potrzebujesz wymiarów żeby stwierdzić od czego jest ta felga, dlatego też, ja nie zadałem sobie trudu, żeby je podać ponieważ liczyłem właśnie na takie ystre" oko jak Twoje:)Niestety chyba się przeliczyłem:)Pozdrawiam
Napisano
O! Wreszcie coś związane z tematem:

***panowie w lasach sniegu niema:p az tyle zeby zasiegu nie było:P i nawt nie jestziemia zmarznieta. ostatnio bylem w szczytnicy KOŁO krzywej:P***

C.
Napisano
Bartku - nie gniewaj się - bo palnąć" można sobie zawsze, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś zadaje pytanie, to oczekuje odpowiedzi konkretnej, rzetelnej - takiej która może być podstawą do ewentualnego dalszego działania pytającego,mogącego skutkować np. zakupem tego przedmiotu.
Postaw się np.w takiej sytuacji, kiedy Twoja odpowiedż sugerująca pochodzenie jakiegoś przedmiotu okaże się bzdurną i narazi kogoś na niepotrzebny wydatek. Może Ty nie przywiązujesz do swoich wypowiedzi żadnej wagi, ale ja nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, dlatego wolę mieć więcej informacji na temat przedmiotu, o kórym się wypowiadam.
Wydaje mi się również, że regulamin to także precyzuje.
Pozdrawiam życzliwie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie