Skocz do zawartości

Fanty z rzeki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jako wędkarz muszę przestrzec co nie których,że w spodnio-butach chodząc po głębszej i wartkiej wodzie należy uważać aby nie nabrać wody lub się nie przewrócić.Gdy nabierze się wody wtedy święty Boże nie pomoże.Najlepiej być asekurowanym.

A koledzy jak myślicie, warto też tą metodą szukać na płytkich bagnach? Znam takie ciekawe dziewicze miejsce, nie odwiedzane przez nikogo. Babcia opowiadała mi o ciężkich walkach, najpierw pomiędzy partyzantami, a potem Armią Czerwoną a Niemcami. Rozumiem, że całe to błoto w sicie trzeba wypłukać, więc jak by się sprawa przedstawiała w takich własnie podmokłych terenach?

• 4 weeks later...
Ta strona nie dotyczy poszukiwan w wodach wrocławskich, ale moim zdaniem jest warta polecenia amatorom poszukiwan rzecznych i wszystkim odkrywcom.

http://thamesandfield2.piczo.com

Pozdrawiam,
Jan

Ja to jestem pod wrażeniem kolegów z Wro, zastanwia mnie Wisła na odcinku warszawskim czy jest możliwość i czy warto połazić za fantami jak woda troszkę w lecie opadnie?

Patrząc na zdjęcia tych gentelmenów z linku kolegi j. krzyknąłem odruchowo: Pany! spierdalajta! Służby was namierzyły! Po prostu nie wyobrażam sobie, że we Wrocławiu np. koło mostu Grunwaldzkiego ktos odważyłby się na takie wykopki. Kilka zarzutów jak nic! A u nich i owszem, można. I gdzie ta sprawiedliwość?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie