Tęsior Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Fajnie,że dałeś znać o takim miejscu,jak tylko zejdzie śnieg to będzie się tam działo,dzięki Marecki1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki1977 Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2010 A tak wygląda sito.Post związany z licznymi pytaniami na temat sita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlantic Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 dzięki kolego marecki1977. Jak znajdziesz chwilkę załaduj jeszcze jakieś zdjęcia z połowów albo ze złowionymi fantami. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Jak by wszedł do Słupi do bym znalazł się w morzu, taki tam prąd jest.... gratulacje szabli. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Witam Gratuluję fantów, ale mam pytanie, co to jest woder, bo też chciałbym zacząć tak szukać. Zdrów.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Wodery to są wysokie kalosze sięgające zazwyczaj do pasa ale można też kupić wyższe sięgające do klatki piersiowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 wodery można kupić w sklepach wędkarskichczasem zastępuje je używany sprzęt wojskowy - czyli popularny OP-1, gdzie też są takie kalosze" - pod warunkiem że są szczelne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Dzięki, muszę popróbować ;)Zdrów.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Jako wędkarz muszę przestrzec co nie których,że w spodnio-butach chodząc po głębszej i wartkiej wodzie należy uważać aby nie nabrać wody lub się nie przewrócić.Gdy nabierze się wody wtedy święty Boże nie pomoże.Najlepiej być asekurowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Znam taką rzeczkę, w której przez ~50 metrów jest płytko i nurt niewielki, a w pewnym momencie zapada się tak na kilka metrów, i ciągnie dalej bardzo silnym prądem. Masakra, nawet boję się myśleć coby było jakbym tam wpadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 A koledzy jak myślicie, warto też tą metodą szukać na płytkich bagnach? Znam takie ciekawe dziewicze miejsce, nie odwiedzane przez nikogo. Babcia opowiadała mi o ciężkich walkach, najpierw pomiędzy partyzantami, a potem Armią Czerwoną a Niemcami. Rozumiem, że całe to błoto w sicie trzeba wypłukać, więc jak by się sprawa przedstawiała w takich własnie podmokłych terenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Kol. GeneralRemek obejrzyj rosyjskie wykopki i już wiesz jak będzie wyglądać kopanie na bagnach;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 17 Styczeń 2010 Share Napisano 17 Styczeń 2010 Oglądałem zylion razy, ale za radą jeszcze raz obejrzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Jak nie jesteś Ruskiem z krwi i z kości a przede wszystkim z kości i krwi xD to nie masz szans to kopanie zimą ich sposobem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j. Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Ta strona nie dotyczy poszukiwan w wodach wrocławskich, ale moim zdaniem jest warta polecenia amatorom poszukiwan rzecznych i wszystkim odkrywcom.http://thamesandfield2.piczo.comPozdrawiam,Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j. Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Jeszcze wspolczesna ciekawostka z tej samej strony.http://thamesandfield2.piczo.com/philmitchellssockdrawer?cr=2&linkvar=000044 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 jak Wisla opada(zamykaja zapore we Wloclawku ja jestem na brzegu zawsze cos ciekawego wymyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 sreberka wychadza ladne gorzej z miedziakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Ja to jestem pod wrażeniem kolegów z Wro, zastanwia mnie Wisła na odcinku warszawskim czy jest możliwość i czy warto połazić za fantami jak woda troszkę w lecie opadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 tylko że 90 procent ziemi z oławki z wrocławia nie jest przesiana,same duże przedmioty,o monetach nic nic nie pisze bo ich nie ma było by trzeba wszystko płukać jak złoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiepłeLody Napisano 17 Luty 2010 Share Napisano 17 Luty 2010 jak byłem kiedyś w Toruniu to Wisła była prawie sucha :) na środku było tylko coś wielkości strumyka... Tylko, że rzeka przenosi sporo piachu więc dokopać się tam pewnie do czegoś ciężko by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 w Toruniu idzie sie tam gdzie poglebiarki kilkadziesiat lat temu wyrzucaly swoj urobek a nie patrzy na lachy piachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewald Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Mam pytanie nikt sie nie czepia jak szukasz w rzekach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Weźcie się opanujcie no :d Ja też chcę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Patrząc na zdjęcia tych gentelmenów z linku kolegi j. krzyknąłem odruchowo: Pany! spierdalajta! Służby was namierzyły! Po prostu nie wyobrażam sobie, że we Wrocławiu np. koło mostu Grunwaldzkiego ktos odważyłby się na takie wykopki. Kilka zarzutów jak nic! A u nich i owszem, można. I gdzie ta sprawiedliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.