Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Napisano 26 Grudzień 2009 czołemproszę o ID fotki,na pewno jest to Mrzeżyno za niemca(deep)mam informacje że budynki te są na terenie byłej jednostki wojskowej ale proszę kolegów tam mieszkających o infopozdro
steell Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 typowa dyżurka przy bramie wjazdowej ale nie widać samej bramy ani wartownika ?
Martian Napisano 27 Grudzień 2009 Napisano 27 Grudzień 2009 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=308863 odp gapa25 -MZK obecnie SUS
woytas Napisano 27 Grudzień 2009 Napisano 27 Grudzień 2009 Bylo bylo tyle pytan na temat Mrzezyna nie tylko w tym watku ale i kilku innych - niestety pozostaly bez odpowiedzi :(
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Napisano 26 Grudzień 2009 czołemproszę o ID fotki,na pewno jest to Mrzeżyno za niemca(deep)mam informacje że budynki te są na terenie byłej jednostki wojskowej ale proszę kolegów tam mieszkających o infopozdro
8total4 Napisano 26 Grudzień 2009 Napisano 26 Grudzień 2009 ten 1. dom po prawej wyglada jak wspolczesny..pozdro.
Pytanie
Hebda
czołem
proszę o ID fotki,na pewno jest to Mrzeżyno za niemca(deep)
mam informacje że budynki te są na terenie byłej jednostki wojskowej ale proszę kolegów tam mieszkających o info
pozdro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.