manian Napisano 27 Listopad 2009 Autor Share Napisano 27 Listopad 2009 Nie spotkałem się wcześniej z tym zdjęciem. Podpisane było: podwozie Pantery z rzeki Pilicy. Wiecie może kiedy było zrobione ? Faktycznie u nas ? Co się stało dalej z tym podwoziem ?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Czołgu nie kojarzę, ale ta rzeka wygląda znajomo, tylko ona nie płynie w Polsce. Ale niech się lepsi fachowcy od niemieckiej pancerki wypowiedzą. Draco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Stawy rybne koło pilicy, o ile dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaz Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Wanna Pantery została wydobyta w latach 90-tych ze stawu rybnego w Wólce Gostomskiej nad Pilicą.Była (jest?) przechowywana w MWP w Warszawie na Forcie Czerniakowskim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 I sprawa się wyjasniła jednak nie wyjechała w kontenerze za granice moze kiedys ktos zabierze się za odbudowe wieża jest jak widac wanna też tylko brakuje zapaleńca ktoremu sie bedzie chciało zebrac fundusze i poprzepychać z biurokratami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Tylko, że to nie jest Pantera z Woli Gostomskiej. Proszę porównać zdjęcia. :]Gdzieś kiedyś ktoś pisał, że to Francja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaz Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Masz rację , ta z Wólki Gostomskiej jest bardziej okrojona" i chyba nie ma gąsienic . Widziałem ją kilka lat temu wystawioną przed wejściem do MWP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi_FWP Napisano 27 Listopad 2009 Share Napisano 27 Listopad 2009 Dlatego napisałem, że czołgu nie kojarzę, ale kojarzę rzekę. Z Ukrainy. A kojarzę dlatego, że widziałem zdjęcia wyciąganej III z takiej samej rzeki. Ale się nie będę upierał, bo nic na poparcie tego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 28 Listopad 2009 Share Napisano 28 Listopad 2009 Z tego co wiem to zdjęcie zostało zrobione we Francji.Pozostaje poszukać na ich stronach, bo powinno tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.