carmelo1 Napisano 13 Listopad 2009 Autor Share Napisano 13 Listopad 2009 witam dzis w lasku w warszawce tam gdzie chadzam na 39' takie miel zaskoczenie powbijane w wal w lesie :)moze ktos sie zna na kaliberkach i od jakich dzial byly ?? bedzie milo dzikuje z gory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 13 Listopad 2009 Autor Share Napisano 13 Listopad 2009 wyskakiwaly jak glupie i wszystkie tak jak by byly wystrzelone cwiczebnie np.na stzrelnicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 nie wiem, czy kolega zauważył, że w tym dziale (Nasze odkrycia) nie ma IDserdecznie zapraszam do działu Identyfikacja (bez numizmatów)a poza tym :1. aby można było coś więcej w tym temacie powiedzieć, należałoby podać jakieś wymiary.2. zdobyte informacje mogą posłużyć również innym, jeżeli znajdą podobny przedmiotForum ma służyć wszystkim do pomocy-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 W lasku na B" była strzelnica, jeżeli to ten lasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Bardzo ładne te kulki. Zawsze chciałbym taką znaleźć, ale jakoś niem ma szczęścia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 14 Listopad 2009 Autor Share Napisano 14 Listopad 2009 jezeli chodzi o lasek bielanski to nie wiedzialem ze tam byla strzelnica ale przyjacielu niestety to nie w lasku bielanskim..ale rowniez jest tam kulochwyt maly i w nim sa powbijane kulki...dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 17 Listopad 2009 Autor Share Napisano 17 Listopad 2009 a to z dzis z mej miejscoweczki....potwor wazy 36kg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 17 Listopad 2009 Autor Share Napisano 17 Listopad 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Gratuluję klimatycznego znaleziska. To się chłopie nadźwigasz :). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Piekne trafienie, gratuluje, kiedyś było takie miejsce w Gańsku o podobnym klimacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Dobry sprzęt dobre fanty :) gratulacje. pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 17 Listopad 2009 Share Napisano 17 Listopad 2009 Uważaj na Straż Wiejską.Jak Cię drapną to...Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 18 Listopad 2009 Autor Share Napisano 18 Listopad 2009 smetkowski jest jak pies..jak cos juz zweszy to juz jest moje :)ciekawe czy wyskocza nastepne ;)powodzenia wszystkim w szukaniu>>>>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Pni - Biskupia i Gradowa? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 19 Listopad 2009 Share Napisano 19 Listopad 2009 Ja tylko biskupia. Temat już wielokrotnie wałkowany jak przyjechałem tam to był to okres, gdy zebrano większość kulek z wierzchu. Ja sięgałem trochę głębiej wiec cos jeszcze wytargaliśmy ale zostawiłem tam porządek. Z tego co wiem to po kilku miesiącach inne osoby z mojej słodkiej stolicy - pewnie wiesz - temat definitywnie zamknęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 witam nowy wypadzik i nowe kulki.. :) pozniej dam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 3 odlamki 1 kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 i z dzis 5 kulek 4 odlamki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 :) powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 witam dzis norma wyrobiona wyskoczylo 9 szt i 1 odlamek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 jedna wgniecona albo zle odlana.. :)))) powodzonka i pozdrowionka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Witam.W Lesie Bielańskim jest duża strzelnica sportowa w okolicach stadionu Hutnika, ale na terenie AWF jest jeszcze mała, niemal całkiem zarośnięta strzelnica , z której korzystali głównie studenci w ramach zajęć wojskowych.Tam jest pewnie masa pocisków z kbks. Jako młody chłopak wykopywałem je w celu pozyskania ołowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2010 no jest zgadza się ale mam swoja teorie i nie będę się o niej rozpisywał bo nie chce żeby zaraz las zamienił mi się w księżyc..daje 80% ze wiem skąd się wzięły w lesie tam gdzie chadzam..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carmelo1 Napisano 4 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2010 witam i zeby nie bylo kolejny wypadzik dzis z kolega i trafione najwiecej do tej pory 20szt. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.