matrix14xxx Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 Ostatnio wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 cbndm mam pytanie co to za tarcza obok orła z 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramboodkrywca Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 wygląda na to samo tylko moja ma otwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 Piękne ptice Panowie, kilka moich... Ladwehr 1871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 Prusy 1895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 Prusy 1915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 nie ptaszek ale Württembergia też się tu już pojawiła. M95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 i jeszcze taki luzem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 Witam.Kolego ramboodkrywca,kiedyś MK zamieścił na forum takie zdjęcie.Chyba ono wszystko wyjaśnia. :o)Pozdro.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 Rambo,tarcza obok jest z tego orła.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryssmar Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 z kołnierza straży granicznej okres międzywojenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolp Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 ostatnio znalazłem takiego orzełka :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 15:03 03-02-2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Wy macie ptaszki a ja mam ptaka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erich Honecker Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Orzełek haftowany niewątpliwie polski lecz nieznanego pochodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erich Honecker Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Tkany nazi ptaszek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 5 Luty 2011 Share Napisano 5 Luty 2011 Taki dziś wylazł:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Mój pierwszy ptaszek z dzisiejszego wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HASAG40 Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 mój też pierwszy w tym roku szkoda że kaleka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Marzec 2011 Share Napisano 21 Marzec 2011 A to moja wykopana kilka lat temu pod Zielona Górą teraz szczęśliwie odnaleziona po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Shlesischer Adler 1 klasa po Freikorpsie Oberland" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erich Honecker Napisano 28 Kwiecień 2011 Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Z dzisiejszego dnia taki mały blaszany ptaszek z rozpostartymi skrzydłami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 12 Maj 2011 Autor Share Napisano 12 Maj 2011 Dzisiejsze z nowej miejscówki zapowiada się bardzo ciekawie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 Przyleciała, a właściwie wyleciała spod ziemi w sobotę ;-PPozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 pradziadkowy wz 19 razem z odznaczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel M. Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 Nie widziałem w tym wątku zdjęcia takiego ptaszka więc wstawiam zdjęcie swojego . Orzełek z czapki kadry zawodowej Ludowego Wojska Polskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi