wander Napisano 12 Październik 2009 Autor Share Napisano 12 Październik 2009 Panowie i Panie napiszcie jak długo latacie z piszczałami i czy mieliście przez to problemy z prawem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 A koledze takie dane sa do czego potrzebne?Jednoczesnie uprasza sie potencjalnych odpowiadaczy" o spokoj i informuje o odpowiedzialnosci karno/odkrywcowej za wypowiedzi nie zgodne z regulaminem forum naszego jedynego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Idi siuda,idi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 jeżeli nie mieliście problemów z prawem to podajcie pełen adres, numer telefonu i w jakich godzinach gdzie przebywacie, jakie macie fanty w domu... jelenie to w lesie znajdziesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Im mniej wiesz,krócej będziesz przesłuchiwany jak mówił Kania -Kaniowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Problem postawiony od d... strony.Najpierw trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie: dlaczego ktoś miałby mieć problemy prawne w wyniku używania (tutaj: latania z") wykrywacza.Nie są znane mi przypadki gdzie samo powyższe było powodem kierowania osoby przez stosowne organa na salę sądową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Latam trochę i więcej, i z nikim ani z niczym nie miałem nigdy problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 W dzieciństwie latałem z piszczałką gdy pasałem gęsi w kołchozie, nie miałem za to nigdy problemów, ZAiKS jak dotąd nie zgłosił żądania zapłaty za wykorzystane utwory, głównie ludowe, weselne, biesiadne, trochę klasyki fujarkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 a ja to bym chciał polatać...niestety, obecnie stan zdrowia mi nie pozwala.... i nie wiem czy mi jeszcze kiedyś pozwoli :-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Dasz rade Szczurek, a co do tematu biegam od początku świata i będe biegał do jego końca i o jeden dzień dłużej ;)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 kol.Mruk... oby tak było... duchołapy nakazały mi ćwiczenia kręgosłupa, a przy lataniu i kopaniu trzeba sie trochę na gimnastykować ;-) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Nie będzie tak źle, jeszcze się nakopiesz fanciorów, ąż bokiem wyjdą;) ZdrówPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Moi drodzy parafianie..-złożył wander zapytanie-..jak latacie?..długo?..gdzie?..może ktoś odezwie się..osób parę głos zabrało..nie na temat odpisało..dalej wander jest w niewiedzy ;)) bo niedobrzy są koledzy.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 No i się gościu wszystkiego dowiedział.Kto,ile czasu ,w jakim miejscu i gdzie trzyma fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wander Napisano 13 Październik 2009 Autor Share Napisano 13 Październik 2009 Chłopaki trochę źle mnie odebraliście chciałem się dowiedzieć czy są jacyś starsi poszukiwacze .Mnie dziwgneli dwa lata temu zapłaciłem kolegiaszke i konfiskata monetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Oprócz piszczałki trzeba mieć cóś jeszcze do latania.Tzw intuicję.Ale latamy już trochę latamy.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.