Skocz do zawartości

Panowie i Panie

wander

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A koledze takie dane sa do czego potrzebne?
Jednoczesnie uprasza sie potencjalnych odpowiadaczy" o spokoj i informuje o odpowiedzialnosci karno/odkrywcowej za wypowiedzi nie zgodne z regulaminem forum naszego jedynego....
Napisano
jeżeli nie mieliście problemów z prawem to podajcie pełen adres, numer telefonu i w jakich godzinach gdzie przebywacie, jakie macie fanty w domu... jelenie to w lesie znajdziesz!
Napisano
Problem postawiony od d... strony.

Najpierw trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie: dlaczego ktoś miałby mieć problemy prawne w wyniku używania (tutaj: latania z") wykrywacza.

Nie są znane mi przypadki gdzie samo powyższe było powodem kierowania osoby przez stosowne organa na salę sądową.
Napisano
W dzieciństwie latałem z piszczałką gdy pasałem gęsi w kołchozie, nie miałem za to nigdy problemów, ZAiKS jak dotąd nie zgłosił żądania zapłaty za wykorzystane utwory, głównie ludowe, weselne, biesiadne, trochę klasyki fujarkowej.
Napisano
Dasz rade Szczurek, a co do tematu biegam od początku świata i będe biegał do jego końca i o jeden dzień dłużej ;)

PZDR
Napisano
Moi drodzy parafianie..-złożył wander zapytanie-..jak latacie?..długo?..gdzie?..może ktoś odezwie się..osób parę głos zabrało..nie na temat odpisało..dalej wander jest w niewiedzy ;)) bo niedobrzy są koledzy.. ;p
Napisano
Chłopaki trochę źle mnie odebraliście chciałem się dowiedzieć czy są jacyś starsi poszukiwacze .Mnie dziwgneli dwa lata temu zapłaciłem kolegiaszke i konfiskata monetek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie