greku Napisano 2 Listopad 2009 Autor Share Napisano 2 Listopad 2009 hej, w roku 2003 założyliśmy stowarzyszenie,które zarejestrowaliśmy w sądzie tak że działamy legal,powoli, powoli,jakoś się kręci, mamy teraz 140 metrów i remontujemy szóste pomieszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tannenberg_1914 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 masz więcej zdjęć z waszej izby?szczególnie interesują mnie pancerne fanty - części pojazdów, gąsienice, koła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Macie moze jakas strone internetową stowarzyszenia albo galerię z waszej izby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Witam. Więcej fotek znalazłem na :http://ioh.pl/forum/viewtopic.php?t=10744Bardzo dobry pomysł z tą izbą i świetne fanty . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 3 Listopad 2009 Autor Share Napisano 3 Listopad 2009 hej, nie znam tej stronki i nie wiem kto ja założył, ale zdjęcia każdy robić może...na razie oficjalnej stronki nie mamy, remontujemy pomieszczenie gdzie będzie głownie pancerka, obecnie czyścimy, czyścimy, czyścimy, gdy będzie koniec to wklepie ale zastrzegam ,iż nie tak prędko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 3 Listopad 2009 Share Napisano 3 Listopad 2009 Tutaj więcej zlomu" :http://www.exploracja.cyberdusk.pl/strona/wystawa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 hehe, no fotki bardzo stare, jeszcze z początków i ze starego miejsca, ale powróćmy do wątku fotek z lasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 7 Listopad 2009 Autor Share Napisano 7 Listopad 2009 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Co to jest? Ten ostatni przedmiot ze srebra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Nieśmiertelnik samoróbka, ale na czym to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Przedmiot ze srebra to okucie jakiejś szarfy,być może korporanckiej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Ten klimat http://hermesia.pl/wp-content/uploads/2007/12/gadzety.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Kierunek identyfikacji dobry,ale okucie nie z szarfy lecz z tzwn.dewizki korporanckiej http://www.archiwumkorporacyjne.pl/index.php/muzeum-korporacyjne/poznan/k-gedania-posnaniensis/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 8 Listopad 2009 Autor Share Napisano 8 Listopad 2009 hej, no dzięki za info dot srebrnej przywieszki, ja słyszałem wersję, że to do krzyża żelaznego lub innego odznaczenia, ale kto to dokładnie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 11 Listopad 2009 Autor Share Napisano 11 Listopad 2009 jelenie w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 Przyjemne okolice masz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik.szuwarek1 Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 W jakich to okolicach kopiesz coś się tam działo czy Niemcy jak uciekali to zakopywali wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 11 Listopad 2009 Share Napisano 11 Listopad 2009 WitamMam takie małe pytanie odnośnie tych zdjęc pomieszczeń z fantami. Czy to jest w domu? Czy raczej w prywatnym muzeum.Pytam tak z ciekawości, bo jestem oszołomiony ilością różnych rzeczy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 12 Listopad 2009 Autor Share Napisano 12 Listopad 2009 hejrejon działania północny-wschód, oczywiście działania II wojenne miały tutaj miejscemuzeum" jest w pomieszczeniach przekazanych na 10 lat i opłacanych przez nasze miastorutus proxima dyn 8/28-32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 greku blaszka o którą pytasz należała do służby celnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greku Napisano 13 Listopad 2009 Autor Share Napisano 13 Listopad 2009 hej, chodziło o ta srebrną przywieszkę nie o blaszki celników:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Co to są za blaszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 śliczne te aluminiowe blaszki,ogólnie ciekawe trafienia,wyszło coś więcej po celnikach ?,jak tak to proszę wrzuć foty,świetnie wyeksponowane fanty.pozdrawiam,robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 A jak z lasu to też coś dodam.Leśnicy podczas sadzenia lasu takie cos trafili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.