Czlowieksniegu Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Chociaż raz się Forum do czegoś serio i na poważnie przydało.Pozdrawiam i zdrowia życzę.Yeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Masz racje Yeti choć raz naprawdę to forum się przydało i potrafiło złączyć wszystkich którym nie jest obca bezinteresowna chęć pomocy drugiej osobie. Pozdrowienia dla Karoliny od GRH SAN" cieszymy się że wracasz do zdrowia. Do zobaczenia na jakiejś rekonstrukcji. ps. czy krew jest dalej potrzebna.PozdrawiamŁukasz Solon GRH SAN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Krew Karolinie nie jest już potrzebna gdyż jej stan się poprawił.Soli ale co szkodzi oddać dla kogoś anonimowego? tak czy owak tak krew pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soli Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Kolego revolt od 12 lat oddaje krew honorowo i bardzo z tego powodu się cieszę że mogę komuś pomóc. Nie wiedziałem tylko czy Karolina potrzebuje jeszcze naszej krwi stąd też było moje pytanie. Jak dobrze wiesz przy oddaniu należy podać dane osoby dla której oddajesz krew. Bardzo się cieszę że stan Karoliny na tyle się poprawił że już nie potrzebuje naszej pomocy.PozdrawiamŁukasz SolonGRH SAN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LatinoBoy Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Co dzień są potrzebne dziesiątki litrów krwi. Zachęcam wszystkich do oddawania tego cennego dobra. Sam od 3 lat należe do HDK. Pozdrawiam i Zdrowia wszystkim życzę. LB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Oddałem grubo ponad 10 l krwi/wiadro/ 0 Rh+.Pielegniarka pytała,czego jeszcze to robie,bo mam juz zrosty jak regularny narkoman.Krew darem życia-komunistyczny slog,jednak jeśli jest ktoś zdrowy niech pomaga,nie tylko na hasło.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 ja oddaję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 7 Sierpień 2010 Share Napisano 7 Sierpień 2010 Popieram,ja żałuje,że już nie moge pomóc poprostu-zdrowie nie pozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 14 Sierpień 2010 Share Napisano 14 Sierpień 2010 Karolina powoli wraca do zdrowia. Lecz czeka ją długa rehabilitacja, po przeszczepie mięśni i skóry jej nogi są osłabione, lecz powoli wraca do siebie. Niedawno sama się podniosła, wyobraźcie sobie jaki to dla niej musiał być wyczyn. Najmniejsza czynnośc tak naturalna dla nas to dla niej wielki wysiłek i kolejny wielki krok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piguła67 Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Karolina już tyle przeszła ,jest silna ,ciesze się z każdego postępu ,nawet takiego który w naszych oczach wydaje się niewielki ale dla tej dziewczyny to ogromny wysiłek i duży krok do przodu .Cały czas trzymamy za ciebie Karolinko kciuki !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 To jak Karolinka wróci do zdrowia to proponuje jej zrobić niespodziankę i w mundurach wszelakiej maści ją odwiedzić niespodziewanie,napewno to ja ucieszy,że tak liczne grono pamieta o Niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartlomiej Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 Wiem że mam refleks szachisty, ale w dniu dzisiejszym nie tkneło...Jak czuje się Karolina? Jest już po przeszczepie szpiku?PozdrawiamBartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipek999 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Witam!Jeśli ta osoba nadal potrzebuje krwi mogę umieścić odpowiedni temat na jednym z największym forum.Chociaż tyle mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczeniak74 Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 Czy krew jeszcze potrzebna?2 Pułk Strzelców Konnych chętnie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Było już tak dobrze... w marcu okazało się że są przerzuty. Karolina zmarła dziś w nocy. Miała tylko 16 lat.(*)Wszytkim którzy pośpieszyli z pomocą serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Myślę, że nie będę odosobniony w tym, że wyrażę żal z faktu, iż Karolina przegrała walkę z chorobą. Waszego bólu nic nie jest w stanie w tej chwili złagodzic, ale miejcie świadomośc, że wielu użytkowników tego forum szczerze Wam współczuje. Na pewno miała wśród nas wielu sympatyków, trzymających kciuki za Jej powrót do zdrowia. Szesnaście lat to za mało na odchodzenie, ale ... niezbadane są wyroki opatrzności. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 To przykre...Chemia i medycyna poszły tak poszły do przodu a na to draństwo nie można znaleźć formuły.Jak kiedyś w końcu coś wynajdą to chyba będzie wynalazek większy niż koło albo elektryczność.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piguła67 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 nadmiar emocji ,by wszystko uprościć....jestem tego pewny ,w głębi duszy o tym wiem ,że gdzieś na szczycie góry wszyscy razem spotkamy się... GrubsonKarolinko ,dziecko kochane ,ty już tam jesteś ,my dojdziemy....przeczytajcie uważnie cały temat ,ta walka nie jest tak do końca przegrana,przedłużyła jej życie(choć możecie uważac ,że to marne pocieszenie ),pisałam z nią w lutym -podziękowała za krew ,którą jej oddaliśmy....napisała ,że od krwi wszystko sie zaczyna ...a ja bym powiedziała ,że od CZŁOWIEKA wszystko się zaczyna ...popatrzcie ile tu człowieka w tych postach ,takiego przez wielkie C....http://www.youtube.com/watch?v=ERsMjZqdjAo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 [*]Współczuje rodzinie z całego serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHarky Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angel-55 Napisano 19 Sierpień 2011 Share Napisano 19 Sierpień 2011 [*]Najszczersze wyrazy współczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.