ZUBIKED Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 A sam jeżdzisz samochodem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu1234 Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Panowie zamiast się źreć sprubujcie wyciągnać wnioski i nauke na przyszłość!! Przedewszystkim przestrzec trzeba innych młodszych a nie głupoty pisać! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Jeżdżę. Nigdy nie dostałem mandatu i nigdy nie jeździłem po alkoholu ani na kacu. Za to dwa razy najechali na mnie pijani kierowcy.I temat kończę.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 OK ! Nie wnikam co do Twoich umiejętnosci za kółkiem Ale kultury osobistej to Ci chłopie brakuje ( sądze tylko po tym co napisałeś ) Może znajomi mówią na Ciebie Do rany przyłóż " . Wstrzemiężliwość jest cnotą której Tobie zabrakło. Zginął człowiek nie kretym !Gdyby odemnie to zależalo poleciałby medalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 To że zginął przez swoją głupote nie upoważnia Cię aby nazywać go kretynem gratuluje kultury.A tak na marginesie jak jezdzisz samochodem to nigdy nie przekroczyłeś prędkości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Panowie!Troszke odeszliscie od tematu - moim zdaniem nawet sie bardzo zagalopowaliscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixxxer Napisano 1 Październik 2009 Share Napisano 1 Październik 2009 Ofiara. Ale czy niewybuchu, czy własnej beztroski / ignorancji / głupoty? Każdy z nas łażąc z wykrywką (a znam rejony, gdzie i bez niej da się sporo znaleźć) po lesie trafiał na coś podobnego, ale tylko nielicznym przychodzi do głowy rozbieranie tego. Media często donoszą o tragediach przy amatorskim rozbrajaniu (jakoś nie przypominam sobie przypadku eksplozji od samego wykopywania) i należy doceniać prewencyjne działanie takich doniesień. Gość miał 58 lat, często coś tam majsterkował - być może to już któryś tam pocisk, który rozbrajał i zgubiła go rutyna? Wszak saper myli się tylko raz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamato Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 Ten pan pięknie rzeźbił w drewnie. Mam kilka jego prac. Według miejscowej famy, feralnego dnia, wraz ze swoim znajomym cięli drewno. W czasie pracy nastąpiła eksplozja. Pocisk podobno był w drewnie. Artysta zginął od razu a jego znajomy został ranny. Jedno wiem napewno - żadna rzeźba spod jego dłuta już mi nie przybędzie. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 11 Październik 2009 Share Napisano 11 Październik 2009 no to wszystko wiadomo,tragiczny los artysty,szkoda że nie widziałem jego prac,tak czy inaczej szkoda faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 No jeżeli jamato mowi prawde co poniektórych powinno owrzodzic tu i ówdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 jamato a skąd to masz takie wiadomości ? bo ja słyszałem inną wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 A kto ustalił,że to siedemdziesiątkapiątka i jak?pzdr.ps.Po obrażeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamato Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 suspendedanimation Nie wypisuję głupot, tylko to, co sam usłyszałem.Wziąłem więc za telefon i mam najświeższe wieści (nie są pogłoskami). 1.Istnieje 2-ga wersja wypadku, według której rozbierany był granat. 2.Granat eksplodował. 3.Będącego bliżej-zabił. 4.Znajdującego się dalej-poranił. A swoją drogą mnie także żal jest człowieka.Dziś już inaczej patrzę na jego prace. Co do pocisków w drewnie, to pomagałem koledze leśnikowi w wyborze wykrywacza. Drewno było przeznaczone na parkiet. Nie jest to więc takie niedorzeczne, jak mogłoby się na pierwszy rzut oka wydawać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 http://www.mmpoznan.pl/6285/2009/7/27/pocisk-artyleryjski-tkwil-w-drzewie?districtChanged=trueA no może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Z drugiej strony w czasie cięcia drzewa,gdyby zaczęli ciąć metal wyczuli by to na pile.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Z drugiej strony to mogli nie zdążyć wyczuć go na pile,bo poczuli na sobie.Niema co gdybać tylko trzeba przycisnąć rannego,niech gada jak było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Nie ma,miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enes Napisano 12 Październik 2009 Share Napisano 12 Październik 2009 Facet lubił znosić takie rzeczy do domu i tyle, a wersja z cięciem drzewa to bzdura powstała z domysłów mieszkańców Sierpca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.