hOOpOe Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 http://www.nieocenzurowano.pl/node/460Ciekaw jestem, czy to prawda. Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Czytałem. Był przedruk w Angorze". Nie wydaje mi się, by Urban narażał się na procesy i odszkodowania, podając fakty, miejsca, nazwiska. Ma swoich niezłych informatorów i jestem przekonany, że to prawda. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 http://www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/podkarpackie;odebrano;bron;podejrzanym;o;handel;militariami,149,0,441237.htmlmontaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,6464946,Policjant_i_straznik_handlowali_bronia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 http://ww6.tvp.pl/400,896814,1.view Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Po linkach kol. Kopi zdaje się że jednak miał coś za skórą", a spotkanie z batmanem podziałało jak katalizator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Panowie, to nauka aby nie osądzać spraw na podstawie jednego tylko źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 tam było dużo inaczej niż piszą..nie brał bym tego do siebie..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Ale w końcu gdzie zostały fakty poprzekręcane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Problem w tym że wszędzie piszą inaczej"...I bądź ty mądry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 tam było coś co nie ważyło" deko i w grę wchodził bazar..reszty się domyślcie ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Też mam wrażenie że za jakieś pierdoły tak by go nie uziemili...Cóż ten przynajmniej wiedział co robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 a społeczeństwo jest czujne.. jak to mawiał znajomy krawężnik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Nie tyle czujne" co zawistne...niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 ironia z mojej strony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftlander Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Ech przypominają się stare czasy... dajcie nam człowieka a znajdziemy na niego paragraf" tylko kolor inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 w.g. artykułu tak jest, w.g. realiów niestety materiał dowodowy był raczej obszerny..artykuł z linku to tak jak pewien tekst Kazika:We Francji popracuję i języka liznę, liznę.."pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Żeby nie zhaltował" katabasa, to nie byłoby sprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.