arkos345 Napisano 23 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2009 Interesują mnie błędy jakie zauważyliście w grach. Np. Ja zauważyłem, że w Call of Duty 2 w 1941 roku podczas obrony Moskwy gdy się zatrzymuje transporter opancerzony to widać MG 42. A jakie wy zauważyliście błędy w różnych grach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 W call of duty 4 w ostatniej misji przeciwnicy uzbrojeni są w mausery i mosiny. A i strzelają do Ciebie z Ptrd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek94 Napisano 27 Lipiec 2009 Share Napisano 27 Lipiec 2009 pamiętam ze w jednej z gier o tej tematyce panzerfausta dało rade ładować po prostu wkładało do rury nowa głowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 28 Lipiec 2009 Share Napisano 28 Lipiec 2009 W Call of Duty 5 można spotkać króla tygrysa w Stalingradzie, PTRS jest jako snajperka, Niemcy mają amerykańskie miotacze płomieni. W call of duty 2 podczas walk w Normandii Niemcy mają obie kalki na hełmach. Bardzo dużo jest takich błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Lubię strzelanki z widoku FPS i TPP.Jedną z takich ulubionych jest czeski Vietcong ".Świetny efekt uderzenia pocisku w wodę i świetnie odtworzona broń.Niestety jest tam kilka błędów , które mi trochę pszeszkadzają w grze.Przeładowanie pistoletu maszynowego Thompson i karabinku M16 to tylko wymiana magazynków.Pozostałe pistolety maszynowe , które strzelają z zamka otwartego przeładowują się tak samo jak choćby kbkAK czyli po odciągnięciu rączki zamka do tyłu wraca ona zpowrotem do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkos345 Napisano 27 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2009 W Call of Duty 2 odnalazłem jeszcze jeden błąd podczas obrony Moskwy. Podczas treningu Armii Czerwonej nagle przybiega żołnierz który nazywa się Ivan Murashko i ma Pepesze, ale na pasie ma ładownice od mosina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 28 Sierpień 2009 Share Napisano 28 Sierpień 2009 Może Mosin został w domu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkos345 Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 Myślę że tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 W grze Panzer Elite Action: pola chwały w pierwszej misji czyli inwazji na Polskę polacy strzelają do nas z dp28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikitycz Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 w medal of honor allied assault breakthrough niemcy w zimowym camo nie mają wogule ładownic do broni, a magazynki [jesli wogule przeładuwoją] to biorą z powietrza albo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Nie wiem czy kolega arokos 345 zdaje sobie sprawę z tego że gdy broń w jest potrzebna to bierze się pierwszą lepszą z brzegu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Sudden strike 1 i 2 bo w 3 nie grałem. Przykładowo mam misję zdobycia Charkowa w 1941. Z początku wszystko fajnie, ale w późniejszych zadaniach wciskają mi tygrysy,pantery, a na końcu jagdtiger!!! Porażka pod względem historycznym aczkolwiek gra się naprawdę nie źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.