woytas Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 Sonic mieszka w Wenecji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 Właśnie zacumowałem do domu. Ale spoko. U mnie sucho więc tratwę niosłem na plecach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Maj 2014 Share Napisano 27 Maj 2014 A w robocie tak :/ Pewnie jutro masakra będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Uwaga!Uwaga! Nadchodzi! Dwa koma pięć. Dwa koma pięć. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Jak ja bym chciał taką mokrą odmianę od tej cholernej żarówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 jest nadzieja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 u mnie horyzont ciemny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 A umyłeś okna po remoncie?Mam nadzieję, że jest coś na rzeczy- łeb mi trzeszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Okna są samomyjące chyba. Bo jak wracam po pracy to są czyste... Chyba że krasnoludki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 http://www.iswinoujscie.pl/artykuly/32149/ściana wody była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Czerwiec 2014 Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Teraz to futro mokre- pewni będzie narzekanie, bo we Wro pada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Czerwiec 2014 Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Ale burza była little pettit...Za to z bardzo sympatyczną podwójną tęczą :-)Nie narzekaj- jak dziś na ogrodzie porządki robiłem, to dotarło do mnie, że przy 12 stopniach to niektórzy* wiosną czy jesienią w kurtkach i wełnianych czapkach łażą...* popatrz w lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Czerwiec 2014 Share Napisano 14 Czerwiec 2014 Nosz ciasna jasna.... Mojego futra ściągnąć z pleców nie idzie... Nie na darmo w woju mówili że w swetrze chodzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Zaczyna się sezon nowych burz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Dokładnie, u mnie właśnie pierwsza przejszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Czerwiec 2015 Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Uwaga uwaga nadchodzi... Wrocław ostrzeżenie przed burzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 8 Sierpień 2015 Share Napisano 8 Sierpień 2015 W okolicy Nowej Soli burza,na przemian błyska i głośne grzmoty. Wiatr stosunkowo niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 8 Sierpień 2015 Share Napisano 8 Sierpień 2015 W Nowym Tomyślu podobnie. Trochę popadało i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Sierpień 2015 Share Napisano 11 Sierpień 2015 Sonic- widziałeś?Ci z krainy podziemnej pomarańczy nam burzę podprowadzili....Wczoraj ostrzeżenia, dziś ostrzeżenia, a burze nad Poznań poszły były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Sierpień 2015 Share Napisano 11 Sierpień 2015 No twardogóra to nawala jak dzika.... Koło mnie na zakrzowie słychać było niedawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Sierpień 2015 Share Napisano 11 Sierpień 2015 Sonic masz coś do miekiejdziury?Połowę wakacji za młodu tam przebębniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Sierpień 2015 Share Napisano 12 Sierpień 2015 Nic nic...ıʞıołs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Sierpień 2015 Share Napisano 12 Sierpień 2015 he he :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi