michal123456789 Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Jak w temacie. Lata ktoś w deszcz z wykrywaczem? ( niestety nie posiadam osłony elektroniki a chetnie wyskoczylbym gdzies pokopac ) Wakacje. Mam nieco wiecej czasu a tu nici z planów! Deszcz,deszcz,deszcz...i tak przez cały tydzien ma u mnie być. Tarnów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Kolego znam Twój ból :-((dzisiaj się wybierałem a tu pipa z wyjazdu... kiedyś w terenie jak mnie deszcz złapał to na elektronikę założyłem taką reklamóweczkę półprzezroczystą... ale to tylko rozwiązanie doraźne... niestety :-( a teraz siedzę przed PC i przeglądam posty na odkrywcy... można się dużo dowiedzieć... fajny ten dział DOŁEK" ;-)pozdro z Biłgoraja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 To przygotowujcie się do wypadów, szukajcie po mapach dobrych miejscówek:)Wiem ze to zabrzmi śmiesznie ale po 5 latach obecności na Odkrywcy w końcu się zdecydowałem, znalazłem pieniądze i czas i kupuję wykrywkę. Nigdy mnie nie bawiło łażenie po lesie z miotłą" ale ostatnio się tym zaraziłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 My z ekipą ruszamy w Biesy, jak będzie deszcz to najwyżej będziemy pić hehe ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Nas to spotkało w piątek.Ale twardo kopaliśmy szrapnelowe kulki licząc na coś ciekawszego.Poddaliśmy się jak nam woda zaczęła cieknąć po ja...ch.A dzisiaj u nas pięknie ( Łódż ) a ja nie mogę jechać.Szlag by to...P.S.-ostrzeżenie dla posiadaczy X-terry.Elektronika nie jest wodoszczelna :)Pozdro z Łodzi-EMPAI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Zadzwonił kumpel i mamy chyba nową miejscówkę... prawie na granicy z UA :-) jego szwagier objął posadę leśniczego jakiś czas temu i głęboko w lesie, z dala od miejscowości, znalażł niby okopy i ziemianki... za tydzień jak będzie pogoda to na weekend jedziemy to sprawdzić... tylko że szwagier kumpla zażyczył sobie za tą info 3litry %-) ale się bedzie działo ;-)przy sprawdzaniu jakiś słupków granicznych w lesie odgrzebywał jeden z nich i podobno grzebnął przez przypadek mosinki :-) II W.Św. pewnie jakieś rusie pozycję... ale to za tydzień zobaczymy... Życzcie powodzenia i połamania łopaty... ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 21 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Z nudów pozostało mi tylko jedno. I wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Na Mazowszu rano fajna pogoda ciepło i dużo słońca.Wyruszyliśmy w pole. kumpel zaczął kopać fanty ja znalazłem dwie kopiejki i dupa w kratę pękło skrzydełko podłokietnika sprzęt zaczął latać na boki. Tak się czułem jakbym z pełnym wiadrem po linie chodził. Dwie godziny szukałem sklepu z klejem .Jak dotarłem na pole koleś miał garść monet i medal 300lat Romanowów.Kopnąłem następne dwie kopiejki i w piz....u do domu bo zaczęło kropić.Tak minęła niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Himalaya Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 U mnie (pomorskie) zimno i deszczowo i z domu się nie chce wychodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyzant Kampinosu Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 dla mnie i mojego pancernego Smętka nie ma pogody aby nie wyjść z domu pokopać (no może poza mrozem bo wtedy nie pokopie sie hehe) ja mam osłonę na elektronikę zrobioną z kawałka pałatki i daję radę(zresztą zakładam to przy naprawdę potęznym deszczu) a tak to rycycie rycie rycie rycie jak czas pozwala:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Ech nie narzekajcie!!!Nawet jakbym chcial to nie dam rady:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Od miesiąca prawie non-stop pogoda do D... więc ja mam na co narzekać,zaczynam nawet podejrzewać że coś się z klimatem popieprzyło i idzie jesień...marcjew wjechałeś samochodem do suszarni lakierniczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Visu1939 wyrazy współczucia z powodu dłudotrwalych deszczów:)Do szuszarni nie wjezdzalem niestety!Darz dół!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Vis ja bym tego nie przeżył. Mnie szlag trafia a pada dopiero kilka dni a kilka deszczowych przede mną...nuda! ( pomyśleć ze inni maja słonko i są już na wakacjach :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 no tak długiej przeszło miesięcznej deszczowej passy nie pamiętam od lat coś się musi dziać z klimatem, ale człowiek bakcyla złapał i reklamówka lub folia spożywcza + izolacja na elktronikę i jazda w najgorsze błoto choćby z 3 monetami kopiejkami i 1 guzikiem z orłem carskim się wróciło to i tak nie można w domu wysiedziećpozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Panowie na szczęście prognoza temperatury i opadów dla Polski na następne 16 dni nastraja mnie głębokim optymizmem.http://www.twojapogoda.pl/16dni.htmNie wiem czy kupić gumofilce czy może wprowadzić się w stan śpiączki klinicznej na najbliższy miesiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 U mnie podobnie ciągle leje, ale wczoraj udało mi się wyskoczyć wieczorkiem trochę pokopać bo przestało padać, efekty marne: 1 zł 1990.Kupiłem sobie loda na pocieszenie.Ale 2 miechy jeszcze całe więc nie panikujmy;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Kupiłem sobie loda na pocieszenie":D,na takie przypadki tylko pocieszacze wysokoprocentowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Za 1 zł u mnie takich % pocieszaczy niema, w domu były całe 4 ... dzisiaj tylko jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Apropo. Arseon ukradłem Twój nick do jednej z gier online,mam nadzieje że się nie obrazisz to konto jest zbananowane. hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 my latamy w deszcz i mróz , poki co wykrywki wytrzymują i dzielnie to znoszą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 michał a jakieś tantiemy od praw autorskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 22 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Prawa autorskie? Jakieś R w kółeczku być powinno pod nickiem :)Ja jutro jak nie przestanie padać zakładam worek na elektronikę Proximy,płaszcz przeciwdeszczowy i w teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Wiecie jakoś zmotywowaliście mnie i chyba jutro też wybiorę się pokopać.Ps.Dzięki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.