matrix14xxx Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 WitamJuż są,wytargany wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 http://www.grzyby.pl/fzima.htm są wcześniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 a ja wczoraj znalazłem zwykłego kozaka ;)niedługo zacznie się porządny wysyp. u mnie na działce są zawsze od lipca do końca września, potem już nie ma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Znowu zaczną się grzybiorze pałętać mi po lesie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 W zeszłym roku był świetny wątek o grzybach-ciekawe czy w tym będzie porównywalny lub może lepszy? :) Grzybiorze-przemówcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Święty ja czekam na maślaczki, kiszone maślaczki z cebulką, a nawet jednego już widziałem:)) Pełno twardzioszków na ugorach... To jedne ze smaczniejszych grzybków...PozdrawiamI byle by do po żniwach;) bo łazić nie ma gdzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Są są:) wczoraj kilka przypadkowych kurek i 9 borowików...później fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 I najlepiej, jak ja dziś zakropić odrobiną czyś co nieodparcie kojarzy się z twoim nickiem Stock, ale włoskim nie z Osy.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 kurde ide do piwnicy po zeszloroczne zbiory...smaka mi narobiliscie chlopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Zibol do polskich grzybków tylko polska czysta, a Stocka84 czy coś innego kolorowego pozostawmy na inne okazje;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Zapytam z obowiązku czy na grzybki, czy na trunek z winogron, albo jakowyś inszy... Czy na to i na to;)))??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 po grzybki ide... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Niech Ci będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Na zdrowie zapomniałem dodać ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Też się w tygodniu wybiorę na grzybki...W-mi z zeszłorocznych zbiorów został tylko mały słoiczek, a i tak już niepełny... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 taapojdziesz na grzyby a znajdziesz zas cos innego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 są są wczoraj 4 kozaki, i zapowiada się niezły wysyp:)Wielkopolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Taka patelnia;) smacznego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Rwał jego nać jutro jadę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.