Wielka PL Napisano 30 Maj 2009 Autor Napisano 30 Maj 2009 Witam,wczoraj wyszla mi taka oto blaszka,wydaje mi sie ze to chyba wspolczesne wydanie,prosze o wasza opinie w tej sprawie.Dziekuje i pozdrawiam.
Uboot1974 Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 Jest OK.Dodam jeszcze że A 85 to numer pracownika cywilnego – Gefolgschaft.
Wielka PL Napisano 30 Maj 2009 Autor Napisano 30 Maj 2009 Witam,wczoraj wyszla mi taka oto blaszka,wydaje mi sie ze to chyba wspolczesne wydanie,prosze o wasza opinie w tej sprawie.Dziekuje i pozdrawiam.
8total4 Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 w.g. mnie nie jest to kopia, chyba że wybita na epokowym żetonie, co raczej jest wątpliwe (widać zniekształcenia czcionki przez purchle)..dlaczego uważasz że to kopia??pozdro!
tyfus Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 no właśnie, co za osioł robiłby kopię, zanosił gdzieś do lasu i zakopywał ??
8total4 Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 akurat w przypadku blaszek znane sa przypadki podrzucania ich, nie mniej jednak jestem tego samego zdania co bjar.zdrow!
Wielka PL Napisano 30 Maj 2009 Autor Napisano 30 Maj 2009 Dzieki panowie za wasza opinie,a co do mojej mysli to zbilo mnie z tropu wlasnie te litery a zwlaszcza PL,no i obok bylo ryte.Moglbym jeszcze prosic o rozszyfrowanie owego przedmiotu.
Pytanie
Wielka PL
Witam,wczoraj wyszla mi taka oto blaszka,wydaje mi sie ze to chyba wspolczesne wydanie,prosze o wasza opinie w tej sprawie.Dziekuje i pozdrawiam.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.