Skocz do zawartości

Pytanko ;>

michal1514

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam ! zakupiłem kiedyś najtańszego MDeka, ale dzisiaj sobie tak pomyślałem czy dało by się zrobić taki swap elektroniki ;> że samą płytke z wykrywacza ACE 150 lub 250 do wykrywacza MD najtańszego ?? oczywiście cewke bym zmienił, pomyślałem, że tak wyjdzie taniej bo nie mam narazie kasy na całego ACE, jeśli już by była taka możliwość to gdzie by można było dostać taką elektryke ? za odpowiedzi dziękuje i POZDRAWIAM !
Napisano
Porównaj puchy na elektronikę, wygląda ACE-jego interfejs etc.... to dość skomplikowane zadanie i pozbawione sensu. Załóż taki temat na elektrodzie-tam jest kilka osób którzy składają wykrywacze.
Napisano
Może ktoś się jeszcze wypowie ? na innym forum napisali mi że to możliwe ale trudno znaleźć eletryke od ACE może ktoś ma jakąś na zbyciu czy cuś ?:D
Napisano
Nie pytam o chińczyków , na nnej stronce znalazłem email do jakiegoś pana który robił takie płytki,ponoć na tej elektryce wykrywacz dobrze wykrywał monety, napisałem do niego maila ale nie odpowiada dlatego pytam czy jest tu ktoś kto robi coś podobnego
Napisano
Raned jak masz gadać głupoty to umilcz tyle Ci powiem,ale widze, że są tu bardziej dojrzali ludzie a nie dzieci, no więc Arseon chyba tak zrobie dozbieram kase i kupie gdzieś ACE bo może i udało by mi się z tą elektryką ale za dużo zabawy i pierniczenia się z tym :D:D mam nadzieje ze niedlugo jakas kasa wpadnie potem wykrywacz i jakies dobre fajnty :D Dzięki za pomoc i pozdrawiam !!
Napisano
arseon a wiesz może gdzie można kupić używany ACE prócz alle... ? patrzyłem na e-bay ceny są dość tanie ale zza granicy, a nie wiem dokładnie jak wygląda kupno przedmiotu zza granicy
Napisano
poza alle no nie wiem ogłoszenia w prasie,necie lub popytaj się na kole tam co drugi ma piszczałe i kreci się sporo kopaczy
pozdro>
Napisano
uuu do wawy to ja mam kilka set KM :D:D a wiesz może jak wygląda kupno poprzez ebay ? czy jest to troche problemowe ? znalazłem tam ostatnio ACE za 300 zł z Austrii, i chętnie bym stamtąd kupił ale mówie nie jestem obeznany w ebay
Napisano
Podstawowa sprawa - czy masz mozliwość zlecenia ze swojego konta przelewu na konto zagraniczne? Podstawowy problem to płatność. Pozostaje jescze np. Western Union, ale biorą sporą prowizję. Co do ryzyka, to podobnie jak na Allegro, zależy na kogo trafisz. Ja kupowałem od sprzedających z Rosji, Łotwy i Izraela i wszystko było w porządku, paczki szybko doszły.
Napisano
Taki przelew nie jest konieczny, poza tym jest dość kosztowny (kilkadziesiąt złotych) i długo idzie, wymaga pobrania numeru konta od sprzedawcy z czym czesto jest problem. A Western Union wręcz nie wskazany żeby nie powiedzieć że skrajnie niebezpieczny, równie dobrze można wysłać kasę w kopercie... Tylko dla finansowych kamikadze.
Każdy użytkownik eBay (i nie tylko) może używać serwisu płatniczego PayPal (którego właścicielem jest eBay). W serwisie trzeba się zarejestrować i podłączyć w nim jakąś kartę płatniczą, z której będą ściągane środki na zakupy. Nie musi to być karta wypukła"! Ja używam płaskiej Visy Electron z mBanku. Jeśli w aukcji jest oznaczone, że płatność możliwa przez PayPal, wtedy płaci się szybko, sprawnie i przyjemnie oraz bezpiecznie. Bezpieczeństwo jest podwójne, bo dopóki nie wystawisz komentarza, sprzedawca nie może pobrać pieniędzy z PayPal za transakcję, mimo że są na jego koncie.
Jedyny problem z eBay jest taki, że niezbędne są podstawy języka angielskiego, żeby rozumieć komunikaty i móc się dogadać z kontrahentami. Poza tym Allegro się chowa.
Należy wybierać aukcje z płatnościami PayPal a innych unikać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie