PIOTREK663 Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 co by było jak by policja znalazła wykrywacz w moim samochodzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 a Twoj czy kradziony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakofako Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Czyżby Kol.nie widział,że na terenie RP posiadanie wykrywacza nie stanowi czynu zabronionego ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Zależy co by leżało obok. Tak więc musisz wozić coś co skutecznie odwróci ich uwagę, np parę mauzerów, jakaś bombka, wtedy wykrywacz będzie Twoim najmniejszym zmartwieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Zawsze mozna powiedziec - Szeryfie jak wsiadalem do auta to tego tu nie bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 a co by niby mieli by mieć przeciwko?? liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIOTREK663 Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 skoro to hobby jest mało legalne to myslałem że mogą sie do tego przyczepic. a wykrywacz nie jest kradziony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Dopóki nie złapią cię z tym podczas wykopków to mogą ci skoczyć",zabronione są nielegalne poszukiwania przy jego użyciu a nie samo posiadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Też taka troche paranoja możesz mieć ale nie możesz używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 ee ja znam kilku facetow co maja i tez nie uzywaja :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Bo na kijowym sprzęcie,ewentualnie zużytej miejscówce to się nawet używać nie chce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 zalezy czy piszesz o tym co ja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Ja też wolę te dziewicze , ale skąd je brać ,jak na ogół trafiają się stare i zryte :)Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 :DPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 ostatnio mnie zgarneli na szukaniu,zawiezli na komisariat i kazali napisac oswiadczenie ze nie rozkopywalem przewodow,ktore ponoc tam gdzies przebiegaly.napisalem,wypuscili,wykrywke oddali ale na miejscowke juz mnie nie odwiezli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Wzięli Cię za złomiarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 dokladnie!.byli bardzo mili i na koniec powiedzieli zebym drugi raz sie nie dal zlapac,bo maja wazniejsze sprawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 znajomy dostał 100złotowy mandat za chodzenie z wykrywaczem po polu bez zgody właściciela posesji.Rolnik zadzwonił na policję dlatego lepiej spytać zanim zaczniemy szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 e tam jak masz wykrywke w samochodzie to ci nic nie zrobiąostatnio wracam sobie z wyprawy wyjeżdzam za zakrętu i halt suszarka 2 panów w niebieskim ubraniudzień dobry kontrola drogowa nie ma pan włączonych swiateł hmm mysle panie kochany bo ja dopiero od proboszcza wyjechałem i nie zdażyłem właczyć - dokumenty poprosze papiery w plecaku w bagażniku otwieram bagaźnik chłopina mi prawie głowe wsadził do bagażnika a tam standardowo wykrywka saperka itp chyba bardziej interesowała go zółta skrzyka i butla z gazem niż wykrywka hehei skończyło się na pouczeniu i mocnej wierze poprawy na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 bylem ostatnio z kolega i wykrywka w samochodzie nam uratowala cztery litery. Zjechalismy w pewna boczną drogę, okazało się że z tego zjazdu korzystaja masowo Panowie kierowcy którzy gustują w Paniach lekkich obyczajów, tzw tirówek. Pech chciał że akurat byla łapanka , tzn policja zatrzymywała wszystkich ktorzy zjezdzali na to pobocze, sprawdzanie, legitymowanie, trzepanie aut itp . Jak nas zatrzymali, oczywiscie powiedzielismy ze to tylko zbieg okolicznosci, ze chcielismy zawrócic. Oczywiscie nie wierzyli, do momentu jak pokazalismy wykrywki i wyjaśnilismy ze cel mamy inny. Zyczyli nam poowdzenia i puscili nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 podobny przypadek miałem ze strażą miejską w pod Warszawskiej miejscowość nawet podobały im się carskie guziki i parę starych monet potem ruszyli dalej łapać Rumunki. Myślę że bez zgłoszenia o popełnieniu wykroczenia mają gdzieś nasze wykrywacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 kiedyś chodze sobie po polu zboku pola biegną dwie drogi polne słonko czapka na głowie kika drobiazgów w kieszeni i se chode a tu nagle na kogucie jedzie polonezik policyjny (ale nie na sygnale) jak ich spostrzegłem to byłem na środku pola i stałem zdziwiony z saperka w jednej dłoni a z wykrywka w drógiej a panowie tylko poodwracali gówy w moja strone(tak jakby jednocześnie) i pojechali dalej ta polna droga w strone lasu.Ja postałem minute jak wryty na środku tego pola niewiedząc oco chodzi rozejżałem sie jeszcze wzruszyłem ramionami i cheja dalej po polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Oni tez są ludźmi, jak im nie przeszkadzasz, nie podskakujesz, to póki nie mają zgłoszenia na Ciebie to ich mało obchodzi ten wykrywacz w samochodzie... Znam paru mundurowych którzy też szukają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Maxim026 wiesz co to takiego znaki interpunkcyjne" ? Zaczynaj zdania z duzej litery ,uzywaj pezecinkow ,stawiaj kropki na koncu zdania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.