Skocz do zawartości

Radek98k -myśli wybrane

pik78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Uwaga: Na filmie znalazłem broń mauser z komorą na naboje i ruchomą iglicą. To znaczy, że jak się chce to można wszystko, nawet strzelanie z orginalnej broni ślepakami"

z watku o reko w Modlinie :)
Napisano
Dla mnie to jest hicior;

Temat: RE: Mity niemieckie?
Napisał: radek98k
Data: 2008-12-04 16:53:02
Treść: Ja mam taż taki mit o zbrojeniu 3 rzeszy. Nie posługuję sie patryjotyzmem, nazi.zmem i innymi formami. Napisze krudko. Znacie najnowszy typ broni 3 rzeszy w latach II wojny światowej. Chodzi mi o np.Panzerwaffe, Luftwaffe, Waffen SS(służbypożądkowe) i inne. Jednak jest jeszcze inny typ - Wunderwaffe. WWfe powstało od początku roku 43, do początku 45 roku. W 43r. Niemcy stworzyli w tym czasie rakiety V1 i V2. Następną bronią była broń StG 44(SturmGievehr 44roku). Była to najlepsza broń tamtych czasów; strzelał pociskami z dużą szybkostrzelnością, jest to dzisiejszy zmodyfikowany AK-47. Następna broń to Tzw UFO. Niemcyposiadali zakłady do badań nad nowym typem samolotów jakim były latające spodki. Wiadomo to, ponieważ jeden naukowiec uciekł z niemiec i opublikował te dzieła. Niedawno leciało na Discowery właśnie o Aleksandrze Ed, który pokazał schematy Ufa. Jednak te ufa NIGDY NIE POLECIAŁY. WZNIOSŁY się tylko na wysokośc 2 metrów i w tym czasie alianty zbombardowały tą fabrykę. Czy ktoś słyszał o tej nawej broni, która nigdy nie zastosowano."
Napisano
on jest taki głupi czy chory??? . To co napisał radek to tylko do kabaretu się nadaje , dobre było to ze SturmGivehr" hahahahaha nie no nie moge :D :D hahaha :D
Napisano
Radek98k", Hanuszczak", Wojsko Polskie"...
Forumowi artyści" byli, są i będą...

problem nie leży w głupocie czy jakiś dziwnych odchyleniach tylko w IGNORANCJI i lenistwie

wszystko w temacie
bez odbioru
Napisano
Panowie do rozwagi: Folklor forumowy zawsze będzie istniał.
Łatwo można się pośmiać a jeszcze łatwiej skrzywdzić człowieka. Radek ma dużo dobrej woli ale też jest jaki jest.
Może faktycznie ten wątek lepiej usunąć.
Napisano
Jak to było w Chłopaki nie płaczą" : Nie wydaje mnie sie" ze jest to konieczne ,nie takie bylo zamierzenie gdy wruzcalem ten watek na forum. Recepta prosta ,komentowac wypowiedzi mozna ,szyderstwa sobie darowac z osoby szanownego kolegi.Kazdy przyzna ze chłopak ma czasem głebokie przemyslenia :)
Mało po mnie kiedys jezdzono , w latach mej świetnosci na forum ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie