pik78 Napisano 12 Maj 2009 Autor Napisano 12 Maj 2009 Uwaga: Na filmie znalazłem broń mauser z komorą na naboje i ruchomą iglicą. To znaczy, że jak się chce to można wszystko, nawet strzelanie z orginalnej broni ślepakami"z watku o reko w Modlinie :)
michal16 Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 i się najbardziej podobały wypowiedzi o smaku metalu i o czołgu :) hehe pozdrawiam
pomsee Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Dla mnie to jest hicior;Temat: RE: Mity niemieckie? Napisał: radek98k Data: 2008-12-04 16:53:02 Treść: Ja mam taż taki mit o zbrojeniu 3 rzeszy. Nie posługuję sie patryjotyzmem, nazi.zmem i innymi formami. Napisze krudko. Znacie najnowszy typ broni 3 rzeszy w latach II wojny światowej. Chodzi mi o np.Panzerwaffe, Luftwaffe, Waffen SS(służbypożądkowe) i inne. Jednak jest jeszcze inny typ - Wunderwaffe. WWfe powstało od początku roku 43, do początku 45 roku. W 43r. Niemcy stworzyli w tym czasie rakiety V1 i V2. Następną bronią była broń StG 44(SturmGievehr 44roku). Była to najlepsza broń tamtych czasów; strzelał pociskami z dużą szybkostrzelnością, jest to dzisiejszy zmodyfikowany AK-47. Następna broń to Tzw UFO. Niemcyposiadali zakłady do badań nad nowym typem samolotów jakim były latające spodki. Wiadomo to, ponieważ jeden naukowiec uciekł z niemiec i opublikował te dzieła. Niedawno leciało na Discowery właśnie o Aleksandrze Ed, który pokazał schematy Ufa. Jednak te ufa NIGDY NIE POLECIAŁY. WZNIOSŁY się tylko na wysokośc 2 metrów i w tym czasie alianty zbombardowały tą fabrykę. Czy ktoś słyszał o tej nawej broni, która nigdy nie zastosowano."
Tradytor Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 pik78 gratuluje pomysłu na wątek,ciekawie się czyta :)dla mnie tez najlepszy był smak czołgu i metali
PAWEL*STRC Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 on jest taki głupi czy chory??? . To co napisał radek to tylko do kabaretu się nadaje , dobre było to ze SturmGivehr" hahahahaha nie no nie moge :D :D hahaha :D
Czlowieksniegu Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Paweł- nie przesadzaj. Folklor to jedno, ubliżanie to drugie :-(
PAWEL*STRC Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 no dobra sory ale ludzie dajcie spokój gdzież takie brednie wypisywać
Czlowieksniegu Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Znaleźć Ci ( ale dopiero jak obiad zjem ) -dziesiąt innych wątków innych Użyszkodników, które mogą z tfurczością Radka stawać w szranki?
8total4 Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 a ja proponuję nie szufladkować ludzi, i zamknąć wątek ;-)pozdro~!
Trooper85 Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Radek98k", Hanuszczak", Wojsko Polskie"...Forumowi artyści" byli, są i będą...problem nie leży w głupocie czy jakiś dziwnych odchyleniach tylko w IGNORANCJI i lenistwiewszystko w temaciebez odbioru
pomsee Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Panowie do rozwagi: Folklor forumowy zawsze będzie istniał.Łatwo można się pośmiać a jeszcze łatwiej skrzywdzić człowieka. Radek ma dużo dobrej woli ale też jest jaki jest.Może faktycznie ten wątek lepiej usunąć.
pik78 Napisano 12 Maj 2009 Autor Napisano 12 Maj 2009 Jak to było w Chłopaki nie płaczą" : Nie wydaje mnie sie" ze jest to konieczne ,nie takie bylo zamierzenie gdy wruzcalem ten watek na forum. Recepta prosta ,komentowac wypowiedzi mozna ,szyderstwa sobie darowac z osoby szanownego kolegi.Kazdy przyzna ze chłopak ma czasem głebokie przemyslenia :)Mało po mnie kiedys jezdzono , w latach mej świetnosci na forum ?
Czlowieksniegu Napisano 12 Maj 2009 Napisano 12 Maj 2009 Piku- Ty myślisz, że było-minęło :-) Świetność, świetnością, ale do dziś są tacy, którzy głęboko wzdychają na myśl o Tobie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.