Skocz do zawartości

Nasze repliki broni.

tatar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Napisano
herman1984 piękna replika mg34 ciekaw jestem z jakiego neciku to ściągnełeś,replika dozwolona ale nie w naszym kraju.zdaję sobie sprawę że są podobne nad wisłą,głęboko z ziemi.
Napisano
Witam. już niedługo moje nowe dzieciatko wykonane własnymi łapami bez maszyn tak jak MP z postów powyzej. JKa jestem już z niego zadowolony. prace wykonane w 70% tach. Niedługo będą fotki
Napisano
Mam pytanie, gdzie można nabyć ładny odlew, lub od razu odlew włożony w kolbę? Szukałem trochę, i jedyne co znalazłem to odlew od Frankowskeigo, a opinie o nim sa niepochlebne, więc czy ktoś mógłby podać jakiś link do jakiegoś sklepu lub sprzedawcy na allegro?
Napisano

Witam Państwa
mam zaszczyt i przyjemnosć zaprezentowac swój nowy egzemplarz broni wykonany prostymi metpdami slusarskimi i spawalniczymi ( bez użycia maszyn cięzkich i za pomoca wszystkiego co się znajdzie i się przyda.Jest to Leichter Granatwerfer 36 kal. 50mm. Nadmieniam że elementy nastawcze moździeża sa ruchome. czyli szybkie i precyzyjne ustawienie lufy do strzału na różne odległosci, katowe ustawienie lufy do strzału w prawo" i w lewo". podstawa już pomalowana reszta jeszcze czeka na farbe. Znawcy tenatu spostrzeżą róznice między moim wytworem a oryginałem, ale tak jak mówiłem to tylko moje ręce no i nie mam odlewni.

• 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie