Swiety82 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Jako że stronka LP zachęca do przeczytania tego arcika to podaję link :)http://www.lp.gov.pl/Members/Anka/jez-europejski-erinaceus-europaeuspolecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Kiedyś dorwałem jeża w lesie i podczas próby sfilmowania telefonem komórkowym char szczał,syczał i wydzielał bardzo mało przyjemny zapach...a wyglądał na takie przyjemne żyjątko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 szkoda że wszystkie jeże pływają, myślałem ze tego którego wrzuciłem do rzeki był wyjątkowy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 po co wrzucałeś jeża do rzeki? może ciebie za karczycho i też do rzeki fajnie by ci było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Ja widziałem kiedyś takiego Jeża pływaka stojąc w śpiochach po klatę w rzece i posyłając w dół ukochanej rzeki woblerka. Na początku nie mogłem rozpoznać cóż to za stwór płynie w mym kierunku lecz gdy wartki nurt zniósł go w mą stronę rozpoznałem w nim w/w Jeża ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Zdecydowanie plywanie jest dla nich bezpieczniejsze niz przechodzenie przez szose.Ogolnie to fajne zwierzatka. Czasem zablaka mi sie jakis na podworko, pies nie daje mu spokoju i musze zwinieta kulke wynosic za plot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Swiezak z mru - co prawda nie jez - ale tez ciekawy - fotka od RamzolaWidzialem mnostwo rozjechanych zaskroncow i padalcow - normalnie masakra... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Gniewkos spokojnie, nie myśl ze go wyrzuciłem z iluś tam metrów, zrobiłem to humanitarnie". A i jeszcze nie radze przynosić tego zwierzątka do domu, strasznie dużo pcheł ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
escewu Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 bardzo piekne zwierzatka:P ale nie zapominajcie, ze sa tez fajne pękniete jeże";D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Hehehe, nie mogłem się powstrzymać przed wklejeniem tej fotki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 sudajew czy przypadkiem nie twój jeż?http://www.youtube.com/watch?v=zXjPQYgT25Q&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 hehe, ciekawe czy używa tez tego jeża jako gąbki to mycia pleców :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.