hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Bartass11 skoro twój wątek rozkwita, to chyba nie pogniewasz się jeśli i ja coś dorzucę ;). To efekt czterech 2-3 godzinnych spacerów (50zł.)nie licząc dawki jodu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 ...no i jeszcze to-mój pierwszy nieśmiertelnik i dwie czaszki ss...pozdrawiam poszukiwaczy z Pobierowa :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Byłem w tym roku nad morzem w Karwieńskich Błotach zachęcony waszymi znaleziskami pomyślałem, że i ja mogę troche spróbować. Karwieńskie Błota to mała osada i plażowiczów też nie za dużo. Podczas pierwszego spaceru po 5 minutach miałem 20,30 zł. a przez następne 2h zupełnie nic oprócz puszek, kapsli itp.. No cóż pomyslałem trzeba wstać rano i jechać do Karwii tam jest duża plaża. Wstałem o piatej rano i przyjechałem na plaże patrze a tam dwóch gości już zamiata po piachu, skanuje i ja efekt: 2 zł dochodze do punktu zwrotnego zawracam a za mna następnych dwóch. Zniechęcony takim tłokiem wróciłem do siebie, jak skończy się sezon to zamiote troche jezior może tam bedę miał szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 cebermen ja byłem w Jastrzębiej Górze tak samo się robiło tłoczno na plaży wieczorem łącznie ze mną to było nas 6 a efekty kiepskie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2009 to chyba nie mam co jechac we wrzesniu z wykrywaczem nad morze:(...mam tylko nadzieje ze koledzy plazowicze" chociaz pozbierali kapsle, zawleczki itp...zebym chociaz mial czysta plaze;)niestety sam widze ze znajduje teraz mniej niz rok temu...odwiedzajac zupelnie inne jezioro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Jechać to masz po co choćby dla samego zdrowia i jodu :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Sierpień 2009 Share Napisano 19 Sierpień 2009 cebermen co ci tak ten kabelek wisi przy wykrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 to mój mały pomocnik nie dał mi czasu na owiniecie kabla wokół pałąka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Przeglądając wasze plażowe fanty postanowiłem również spróbować. Oto efekt trzydniowego wypadu nad morze po trzy godzinki dziennie. Łańcuszek odpustowy, jeden cent z 1979 i 99,51zyla w bilonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Plaża w Jastrzębiej to porażka,nie mówiąc już choćby o tym jak łatwo uszkodzić sprzęt o kamienie w piasku.Plażę w Karwii obskakiwało kilku konkurentów jeszcze zanim dobrze wzeszło słońce,a po południu jak tylko trochę zrobiło się luźniej..Jedynie Dębki były gościnne,oprócz mnie był jeszcze tylko jeden a plaża ogromna więc sobie nie przeszkadzaliśmy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2009 wakacje sie skonczyly i pora ruszyc na plaze po znaleziska, od dzisiaj swoje skarby bedzie pokazywac rowniez moja dziewczyna(Mondayyy) ktora ostatnio nabyla sobie kanarka" i czesto bedzie mi towarzyszyc w spacerach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2009 troszke historii i bizuterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mondayyy Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Witam! od dziś jestem szczęśliwą posiadaczką wykrywacza, już nie muszę słono płacić Bartassowi11 za wypożyczenie ;) pierwsza próba skromna,ale wierzę że będzie lepiej:)pozdrawiam!Mondayyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 11 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2009 wczorajsze znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Cóż można powiedzieć- jesteś klasą samą w sobie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 11 Wrzesień 2009 Share Napisano 11 Wrzesień 2009 Ja dzisiaj wróciłem z urlopu w Krynicy Morskiej . Przez pierwsze 4 dni było OK , można było coś z piachu podnieść . Potem zdemontowali bary na plaży , i skończyło się rumakowanie . W sumie byłem na plaży rano 8 razy , wyszło 202,65 zł. i obrączka gold. Tylko raz widziałem starszego gościa z żoną [ chyba ? } Gość machał nie pierwszej młodości Fischerkiem , pierwszy raz taki model widziałem , machneliśmy sobie ręką i poszliśmy każdy w swoją stronę . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yamashiro1 Napisano 16 Wrzesień 2009 Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Witam.Wracajac do wczesniej wspomnianychzawleczek"-gdyby zliczyc je po sezonie to wywrotka bedzie potrzebna:)Oczywiscie podniose bo czysciej i nie nabiore sie na nia kolejny raz:)reszta to juz sama przyjemnosc...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2009 dwie godzinki nad jeziorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 19 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2009 i troszke starszych monet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 to z plaży nad jeziorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 a to polana nad jeziorem ta moneta na końcu to jakaś nadtopiona marka przedwojenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 góra przy jeziorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 20 Wrzesień 2009 Share Napisano 20 Wrzesień 2009 z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2009 na małe piwko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 26 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2009 moj nowy rekord w troszke ponad 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.