Skocz do zawartości

Arsenał odnaleziony w Głuszycy

senectus

Rekomendowane odpowiedzi

widac ,nie bylo policji granatowej na miejscu ,jak by to oni organizowali przejecie tego zestawu ,bylby material foto 1 klasa...szkoda ze psow nie bylo tym razem ,fajnie popatrzec na takie zrzutowiska ,namiastka fantów z rosji...

@ Kruku
Przeglądałem te zdjęcia i własnym oczom nie wierzę.
Domyślam się że z tymi poszukiwaczami jesteś dosyć blisko. Dowiedz się czy nie chcieli by wymienić jednego fanta.
Rozchodzi mi się o tę popielniczkę. Pochodzi z mojego rodzinnego miasta. Jak ona zawędrowała z Mazur do Głuszycy ? to ponad 500 km. :-)

To już musisz zagadać w Osówce. Ale jeżeli już weszło w ewidencje (jeżeli takową tam prowadzą), to będzie ciężko.
Poproś o wymiane na inny ciekawy fant. Ale na ich miejscu nie poszedłbym na to. Właśnie ze względu na pochodzenie.

Zastanawiam się jak będzie wyglądała konserwacja. Czy tak samo jak w przypadku ostatniego trafienia broni (wyczyszczenie szczotą i tyle)

Garnki były różniste - gladiatory się trafiły, jednego ruska chyba też widziałem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie