GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ale przypominam o rocznicy śmierci naszego Wspaniałego Papieża Jana Pawła II, który z pewnością na zawsze zostanie w naszych sercach.Papieżu kochamy Cię!!!!!Polecam także barkę:>www.youtube.com/watch?v=MF3UAOIjkJM< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Co to znaczy naszego? Jest Was więcej czy piszesz w czyimś imieniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Mówię w imieniu ogółu, który kocha Papieża i uważa go za wspaniałego człowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 kolego Człowieksniegu albo nie posiadasz umiejętności czytania ze zrozumieniem, albo jesteś .... Naszego" chodzi o nas Polaków NASZ PAPIEŻ". Generalnie pisze w imieniu wszystkich Polaków!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Dziękuję kolego dr.tommy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Dla mnie bomba. Właśnie dowiedziałem się, że nie jestem Polakiem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 nie właśnie dowiedziałeś się że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i potwierdzasz kolejnymi wpisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Kolego CzłowiekŚniegu, nie chodzi o to że nie jesteś Polakiem, tylko o to że nie umiesz interpretować (albo po prostu jesteś złośliwy) tego co napisałem. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Bez sensu, ale trudno.cyt Generalnie pisze w imieniu wszystkich Polaków!!!!!". Skoro nie pisze w moim imieniu = nie jestem Polakiem.Nadal twierdzicie, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Czy to aby na pewno odpowiedni dział?Ktoś tutaj tylko delikatnie zasugerował, że nie wszyscy Polacy uważają JP II za swojego papieża, tym bardziej za Wspaniałego Papieża". Jak wiadomo, ludzieśniegu nie muszą solidaryzować się z ogółem.zeby nie było - wg mnie (mimo że do kościoła nie uczęszczam) Karol Wojtyła był jednym z najwybitniejszych Polaków ostatnich czasów.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 jestem prawoslawnego wyznania moja rodzina jest od pokolen polakami i teraz ktos pisze ze nie jestem polakiem sic wolne zarty musze zadzwonic do radia maryja i dowiedziec sie jak to jest czy jak Jan Pawel II byl papierzem polakow to ja nim nie jestem nic nie ujmujac Janowi PawlowiII BO TO BYL WYBITNY CZLOWIEK a co z niewierzacymi i innymi wiarami w naszym kraju NA KAMCZATKE Z NIMI pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Chyba się nie dogadamy. Jeżeli jesteś innego wyznania, to nie wykłócaj się, albo po prostu nic nie pisz, bo tylko marnujesz NASZE nerwy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Do obert8 - gdzie ja napisałem, że JP II był tylko papieżem Polaków katolików?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Generał- właśnie dałeś dowód swojego przywiązania do JP II tudzież jak bardzo oderwany jesteś od Jego przesłania. Dla jasności- nie atakuj innych Użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 no i stało sie ,dajcie spokój sznuje Jana Pawla jako człowieka i tyle ale napewno nie kleknę teraz przed komputerem i nie bede sie modlił. Zakladajac ten temat co chcialeś osiagnąć?bez obrazy ale tytuł tematu jest nie chybiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 General remek przenies sie na iine forum bo ci sie chyba pomylily wykrywka z ryba a administratora prosze o wykasowanie tematu bo zrobi sie niezdrowo ktos podwaza moje prawa Konstytucyjne jakis oblakaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 sorka jesli kogos obrazilem unioslem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Obert- wątek będzie wisiał. Tyle, że każdy atak na innego Użytkownika spotka się z reakcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 W takim razie i ja proszę o usunięcie wątku, a Czlowiekasniegu i oberta8 bardzo przepraszam jeżeli ich obraziłem i naruszyłem ich prywatność, nie było to zamierzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 sorry za literówki ale mam problem z klawiaturą, popieram kolege powyzej temat trzeba zamknąć,bo albo to forum odkrywcy albo.....baz komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Generał- po prostu myśl co piszesz. A nie będziesz musiał przepraszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 2 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2009 Zrozumiałem błąd i jeszcze raz przepraszam Czlowiekasniegu i oberta. Proszę o usunięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 O Papieza tez sie idzie poklocic?ale numer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 2 Kwiecień 2009 Share Napisano 2 Kwiecień 2009 ale przypominam o rocznicy śmierci naszego Wspaniałego Papieża Jana Pawła II, który z pewnością na zawsze zostanie w naszych sercach."Panowie dla jasności, gdzie tu jest napisane że papież był tylko polaków i w dodatku tylko katolików???Jeśli ktoś pisze naszego znaczy naszego polskiego, generalnie każdego kto uważa go za wielkiego Polaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.