mihura Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Jeśli tak,to gratuluję rafienia".To bardzo żadki gad. Zdjęcie zrobione na południu kraju?pzdr. ps.Przep. za trzy wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Miało być Rz.I już jest.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Mihura no co Ty , to nie oryginał , nawet języczka nie ma :D .Tak sobie wisiał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 A toś mnie zrobił w jajo na Mikołaja:) Faktycznie brak mu języka.http://gadyiplazypolski.amend.pl/images/rys/elaphe_longissima.jpg Tu masz oryginał.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Na targu. Nad morzem. Dzisiaj.pzdr. ps. Kto zgadnie co to za ryba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 spotkania...z tych mniejszych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 Ryba - belona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Wracamy do tematu wątku, wszelkie dyskusje i żale proszę na priv, w przeciwnym razie będzie kłódka.Bluzgi i zamieszczanie wulgarnych fotek = nagroda w postaci żółtka.dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 To chyba nie bellona - ni ma takiego dlugiego nosa(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Podziwiam te dwie czarne ryby w środku takiej eskadry.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 sygnał,kopię,coś błysnęło na biało.fant! nie brzuch ropuchy!:)fant,tj popielniczka była ciut głębiej a zwierzak akurat wybrał miejscówkę na inkubator zimowy:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 Tam chyba jest coś napisane po Grecku i widać w tle żaglówkę;)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 Maraton?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Mihura - jako żywo to ukleja z Prypeci...rocznik 1985 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 1986r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 13 Grudzień 2009 Share Napisano 13 Grudzień 2009 Oczywiście Hebda ! '86 ! Na mazowszu padał wtedy wiosenny deszczyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Dobra moze to nie las ale pola nie daleko lasu zdjecie zrobione telefonem na maksymalnym zoomie.Jakies czarne cos szło i to duze było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Jakies czarne cos szło i to duze było"taa, jasne :)pastowany kaban Pawlaka to nie jest, ale wiem jak się na tego potwora woła........ kici, kici :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 hehehe dobra przyznam sie to szedł czarny kot :)ale daleko odemnie zrobiłem zblizenie i wyglada jak Puma heheh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 20 Grudzień 2009 Share Napisano 20 Grudzień 2009 Nawet bardzo tłusta puma:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 8 Styczeń 2010 Share Napisano 8 Styczeń 2010 Ok, może tutaj nie zostanie usunięte, ktoś może mi powiedzieć co za dziki zwierz je zawsze zostawia.Może to wypluwka jest.Miejsce to Pogórze Przemyskie.Żadnego zwierzaka tam nigdy nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 mi to wygląda na kupę z ziarenkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 adamusekTo napewno była Puma :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 W wątku Martwa Zwierzyna nie zostały pokazane wszystkie moje zdjęcia z uwagi na ich drastyczność. Nie było moim zamiarem epatować przemocą, krwią i okrucieństwem tylko pokazać ofiary kłusowników. No ale skoro to nie jest miejsce na takie rzeczy, a ja z pośpiechu nie zauważyłem ostrzeżenia kierownika tego interesu, to dla równowagi pokarzę zdjęcia tego co zostało po żywych zwierzętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.