krecik wz. 65 Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Czyli w sensie Tradytor że ja nie wytrenowany , czy koledzy ryczą ? Trapera bym nie podejrzewał - ten sam rocznik...a to był doskonały rocznik :)
traper6 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 KrecikEnigma mi się zepsuła tak że nie mogę szyfrować i muszę pisać otwartym tekstem.Piwo Fax ma 10% i jest sprzedawane w puszkach 1-o litrowych.Jeszcze nigdy nie udało mi się wypić takich 3-ech piw do końca, bo mnie zamiatało pod biurko.Rozbijając to na czynniki pierwsze to 3 takie Faxy, to inaczej 6 piw normalnych ale 10%, a inaczej mówiąc to 12 piw 5-o %.Wypić 12 piw piątek" to nie jest jakieś wielkie hallo (pijało się więcej) ale to było rozłożone w czasie, tutaj to masz skomasowane.Mam propozycję, kup sobie takie 4 pyfka (u mnie są w Intermarche) i pij nie na zasadzie 1 łyczek, pociumkasz i odstawiasz, tylko pij tak jak się pija piwo. Po 5-6 takich konkretnych guli". Jak skończysz 3-ą puszkę to siądź do klawiatury i sobie wtedy popiszemy cfaniaku". A jak odpalisz 4-ą puszkę, to będziesz moim guru :-DPozdrawiam.
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 He he wiem co to jest Fax :)Góra z górą się nie zejdzie - człowiek z człowiekiem owszem.Tym bardziej że mam w Twoich terenach kumpla który prawie się na mnie obraził , bo obiecałem go odwiedzić...Może potrenujemy ? ;)Pozdrawiam !
Kamiljan Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Jest paru swoich więc skorzystam z okazji i polecę piwo NATURALNE NIEFILTROWANE - NIEPASTERYZOWANE. Wg mnie pyszne.
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 W Ciechanowie jest browar który robi fajne miodowe piwo - cana troche zaporowa (8 PLN za 0.5l) ale warto :)
V4CRAZY Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Nawiązując do tytułu tego wątku; znajomy kiedyś z wypadu do Egiptu przywiózł piwo SAHARA
traper6 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 KrecikTo nie będzie trening, tylko sparing :-D
bjar_1 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 8 PLN za 'Ciechana Miodowego'? No to nieźle Cię w bambuko walą ;)U mnie w sklepie 3,60 PLN + kaucja ;)
Czlowieksniegu Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Krecik- zacznij się bać. Nawet jeśli zaczniesz teraz 24 godziny na dobę trenować, nie masz szans się do Miszcza zbliżyć.PS Jak będziesz do T jechał, pamiętaj żeby zapasową wątrobę zabrać. T spokojnie Ci się, w razie potrzeby, w kuchni zamontuje.
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Yeti - jednak spróbuje :)Bjar - może dlatego że te browarki są tylko w sklepie z tzw. zdrową żywnością". Słowem - zdzierstwo...
ar35 Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 U mnie Ciechan miodowy jest w normalnym spożywczaku osiedlowym i z tego co pamiętam ok 4 zyle , czyli w miarę normalnie jak wszystkie niepasteryzowane. Ale ja i tak wolę spozywać normalnego butelkowego Zygmunta III Wazę :)
Pyra75 Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Kamiljan, piwo fortuna to tylko ciemne. Reszty nie trawię, chyba dlatego że ten browar w moim miescie jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.