krecik wz. 65 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Czyli w sensie Tradytor że ja nie wytrenowany , czy koledzy ryczą ? Trapera bym nie podejrzewał - ten sam rocznik...a to był doskonały rocznik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 @ KarpikSprawdź pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 W treningach pomocny może być KUMPEL :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 a tu coś dla zaprawionych w bojach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 KrecikEnigma mi się zepsuła tak że nie mogę szyfrować i muszę pisać otwartym tekstem.Piwo Fax ma 10% i jest sprzedawane w puszkach 1-o litrowych.Jeszcze nigdy nie udało mi się wypić takich 3-ech piw do końca, bo mnie zamiatało pod biurko.Rozbijając to na czynniki pierwsze to 3 takie Faxy, to inaczej 6 piw normalnych ale 10%, a inaczej mówiąc to 12 piw 5-o %.Wypić 12 piw piątek" to nie jest jakieś wielkie hallo (pijało się więcej) ale to było rozłożone w czasie, tutaj to masz skomasowane.Mam propozycję, kup sobie takie 4 pyfka (u mnie są w Intermarche) i pij nie na zasadzie 1 łyczek, pociumkasz i odstawiasz, tylko pij tak jak się pija piwo. Po 5-6 takich konkretnych guli". Jak skończysz 3-ą puszkę to siądź do klawiatury i sobie wtedy popiszemy cfaniaku". A jak odpalisz 4-ą puszkę, to będziesz moim guru :-DPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 He he wiem co to jest Fax :)Góra z górą się nie zejdzie - człowiek z człowiekiem owszem.Tym bardziej że mam w Twoich terenach kumpla który prawie się na mnie obraził , bo obiecałem go odwiedzić...Może potrenujemy ? ;)Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Jest paru swoich więc skorzystam z okazji i polecę piwo NATURALNE NIEFILTROWANE - NIEPASTERYZOWANE. Wg mnie pyszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 W Ciechanowie jest browar który robi fajne miodowe piwo - cana troche zaporowa (8 PLN za 0.5l) ale warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Nawiązując do tytułu tego wątku; znajomy kiedyś z wypadu do Egiptu przywiózł piwo SAHARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 KrecikTo nie będzie trening, tylko sparing :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 8 PLN za 'Ciechana Miodowego'? No to nieźle Cię w bambuko walą ;)U mnie w sklepie 3,60 PLN + kaucja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Krecik- zacznij się bać. Nawet jeśli zaczniesz teraz 24 godziny na dobę trenować, nie masz szans się do Miszcza zbliżyć.PS Jak będziesz do T jechał, pamiętaj żeby zapasową wątrobę zabrać. T spokojnie Ci się, w razie potrzeby, w kuchni zamontuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Yeti - jednak spróbuje :)Bjar - może dlatego że te browarki są tylko w sklepie z tzw. zdrową żywnością". Słowem - zdzierstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Szukaj sklepu typu Świat piwa" czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 U mnie Ciechan miodowy jest w normalnym spożywczaku osiedlowym i z tego co pamiętam ok 4 zyle , czyli w miarę normalnie jak wszystkie niepasteryzowane. Ale ja i tak wolę spozywać normalnego butelkowego Zygmunta III Wazę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Kamiljan, piwo fortuna to tylko ciemne. Reszty nie trawię, chyba dlatego że ten browar w moim miescie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.