Skocz do zawartości

Karabin typu Muzer"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Panowie w linku poniżej jest opis kolekcji" pewnego Pana, a nawet dwóch Panów.
W opisie natknąłem się na karabin typu Muzer".
Więc moje pytanie brzmi:
Co to za karabin?
Czytałem o KBKS-ie, o Mauserach, o Mosinach, ale o Muzerze to jeszcze nie...

Pozdrawiam

Policja nie wyklucza, że broń i amunicja mogły być przygotowywane przez dwóch "kolekcjonerów do użytku przez grupę przestępczą"hehehehehehehe przeciez widać jak byk ze to standardowy zestaw kłusowniczy,halogeny,lunety do polowań w nocy...i znów mnie rozśmieszyli.

literówka literówką, ale takim kolekcjonerom" nalezy sie łomot.
najgorsze jest to ze do jednego wora wrzucani są zbieracze z pordzewiałymi destruktami albo deko ze stemplami BKA i tacy artysci malarze....a raczej kłusownicy

Policjanci opatowskiej sekcji kryminalnej otrzymywali sygnały..." To przykład z tego artykułu.W większości podobnych sytuacji policja otrzymywała sygnały, informacje bądź telefony.Czyżby społeczeństwo było aż tak przesiąknięte syndromem konfidenta czy to poprostu z obawy o własne bezpieczeństwo?

Zawsze znajdzie się jakaś gnida która życzliwie doniesie gdzie trzeba,jest o popularny sposób na zrobienie komuś problemu przydatny jak się kogoś nie lubi lub ma się z nim jakiś zatarg.
Jestem pewien ze jest to przeważnie sposób sierot życiowych którzy nie potrafią załatwić sprawy z sąsiadem i zadowalają się tylko widokiem jak go pakują w kajdankach do radiowozu...
Takie moje zdanie,pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie