Skocz do zawartości

Odkrycia naszej ekipy 2009r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Łukasz to może jak Roadrunner da zielone światło to wrzucisz tu fotkę tej łuseczki??

Roadrunner czy użyczysz Swojego tematu??:)))

Pozdrawiam.
Napisano
I znowu muli się Wasz wątek, no ale w końcu jedna z najaktywniejszych ekip w tym kraju ma swoje prawa;-) Może założycie wątki Odkrycia naszej ekipy wiosna 2009", Odkrycia naszej ekipy lato 2009" itp.? Ten już ledwo się otwiera.
Napisano

Witam ! no nieźle ta niedziela wypadła , jeśli mogę skorzystać z waszej gościnności to wrzucę pare pierdółek z wczoraj
pozdro>

Napisano

no nareszcie se zrobiłem dobra to ta niby rzadka do trafienia łuska ciekawe co wy o niej powiecie ja tam sie znam na wyposarzeniu i łuskach ale karabinowych i pistoletowych ;) ale nie 23mm lol

Napisano

a to jest największy fart tego roku straszak start 1 mam go legalnie ponieważ takie same można kupić bez pozwolenia za 99zł np na alledrogo wyczyściłem go jego bebechy i strzela ale ma twardy spustmam w domu mam identycznego bo kupiłem se niestety na allegro wziołem sobie od niego 1 ślepaka poszedłem se na podwórko i strzela i to jeszcze jak ;)
ale znalazłem go w styczniu 22 czy jakoś tak chyba ktoś zgubił na sylwku...

Napisano
Jak tylko naprawią forum to pomyślimy nad tą łuską:)))
Z tej miniaturki mogę tylko gdybać że to jakaś myśliwska gilza.

Pozdrawiam.
Napisano
no co ty żadna gilza myśliwska ta łuska jest z mosiądzu żadna myśliwska a forum już naprawione przepraszam że fotka wycięta ale musiałem jakoś to zrobić a przed chwilą nauczyłem się fotki obrabiać ;) a myśliwskich to mam od groma i jeszcze troche ...
Napisano

Witam!
Kolejny weekend, kolejna okazja aby pobiegać po polach. czasu nie było za dużo to i efekty skromniejsze.
Na początek dwa takie guziczki z tego co się orientuję to pruskie ale z jakiego okresu dokładnie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie