Skocz do zawartości

Odkrycia naszej ekipy 2009r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
no no chyba te 2 godziny dzisiaj nie były na darmo ,gratki, to te poletko co mówiłeś ? ja taki sam guzior szpitali domowych jakieś 2 tyg. temu kopnąłem tylko pozłacany
Dzisiaj u mnie też nie źle klamerka wehrmahtu zdenazyfikowana wpadła.
Nie mogę określić rozmiarów tej blaszki z bozią jakiej to wielkości chyba duże ?
pozdro >

Arseon jak dla mnie to było bardzo udane wyjście :)
To poletko okazało się wielkim bagnem i dałem radę pochodzić tylko pół godziny bo zapadałem się w błocie po kostki,potem przeniosłem się do niewielkiego lasku z małą polanką i to był strzał w 10 :)
Co do bozi to jest ona rozmiarów dokładnie paczki papierosów i myślę że nie jest jakaś super wiekowa lub jakaś bardzo cenna-wygląda na masówkę,którą na pewno można i dziś kupić na pierwszym lepszym straganie w Częstochowie :) ale jak ją wykopałem to banan sam pojawił mi się na twarzy :D
Gratuluje klamerki!- marzy mi się jakaś,ale jak do tej pory nie trafiłem żadnej :(

Pozdrawiam!
Darz dół!

Witam
Przeglądając wątek widzę że kolega Gniewkos pokazał breneke
Dokładam swoją plus inną trochę nowszą pamiątka po myśliwych . Pocisk półpłaszczowy , jak widać doszedł celu były jeszcze ślady sierści . Wczorajsze fanty .

Taka łuska bić nie widać wysokość 25mm szerokość 5mm chętnie się dowiem od czego, oraz taki ołowiany przedmiot na dole jest dziurka i idzie w środku otwór który wychodzi z drugiej strony moja teoria to obciążnik do sieci

Oprócz tego kilka łusek myśliwskich, kawałek łańcuszka, dwie kule wkleję je później bo jestem ciekaw od czego, kawałek jakiejś ozdoby, koperta od zegarka kieszonkowego.

Podczas tułania się po lasach towarzyszyła mi moja dziewczyna Ania:)

pozdro!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie