Skocz do zawartości

Ukraina poszukiwania

SYLSTER

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !

Generalnie nie polecam poszukiwania na Ukrainie.
Byłem dwa razy z wykrywką i dobrze ,że wróciłem do domu ;-)
Napisano
Ale skoro pojechałeś 2 raz pomimo problemów, to fanty musiały być za 1 razem niezłe :D

aczkolwiek nie polecam takich ekstremalnych przygód :D
Napisano
Ciężka, raz że ludzie nie nastawieni przyjaźnie, jak zobaczą obcego to zaraz milicje wezwą, a poza tym... Jest sens tam jechać?? Tam własnych poszukiwaczy nie mają??xD
Tereny napewno mniej przechodzone niż u nas, ale o wielkim eldorado też nie ma mowy, chociaż widziałem troszkę naszych wrześniowych suwernirów zza wschodniej granicy...
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam , nie znam ceny wykrywaczy na ukrainie , ale drażni mnie wypowiedzi odpuść sobie itd, byłem z wykrywaczem i nikt na przejsciu nie doczepił się,a tereny bogate domyśleć się tylko można skdą to wiem.fakt że budowaliśmy most nikogo nie dziwił że ktoś łazi z ,,czochrajema wręcz ludzie prosili aby im teren sprawdzić, poczytajcie o prawie na ukrainie jest podobne do naszego szukać możesz , znaleźć niekoniecznie.pozdrawiam,,Dasz Dół" jak coś to fotki i info na maill
Napisano
ja bym nie ryzykował choć Ukraina to prawdziwa kopalnia fantów ,a przewieśc legalnie przez granicę fantów nie można.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie