SYLSTER Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2009 Czy mozna chodzic z wykrywaczem na ukrainie>Wybieram sie samochodem na Krym i z tąd moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 odpusc sobie.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Nie warto. Z prawem jest tam gorzej niż u nas, o ile wogóle przejdziesz z wykrywką przez granicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Witam ! Generalnie nie polecam poszukiwania na Ukrainie. Byłem dwa razy z wykrywką i dobrze ,że wróciłem do domu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Ale skoro pojechałeś 2 raz pomimo problemów, to fanty musiały być za 1 razem niezłe :Daczkolwiek nie polecam takich ekstremalnych przygód :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 sylster słuchaj kolegów ja się Smętka 5 lat temu pozbyłem i z tego co wiem nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Już nie jedni próbowali!!! Poczytaj sobie: http://www.poszukiwanieskarbow.com/index.html;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Sorki nie ten link! ;)http://www.poszukiwanieskarbow.com/artykuly/odyseja/odyseja.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2009 Dzieki poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Witam,ciężka sprawa,ale jak uda Ci się przemycić sprzęt,to jeszcze trzeba wrócić.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Ciężka, raz że ludzie nie nastawieni przyjaźnie, jak zobaczą obcego to zaraz milicje wezwą, a poza tym... Jest sens tam jechać?? Tam własnych poszukiwaczy nie mają??xDTereny napewno mniej przechodzone niż u nas, ale o wielkim eldorado też nie ma mowy, chociaż widziałem troszkę naszych wrześniowych suwernirów zza wschodniej granicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 sens jest:) w linku który jeden z Kolegów dał, jest wszystko opisane, wpadli przez miłych" sąsiadów babki co im pokoje wynajmowała.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Hitboy64 - 24 polskie nieśmiertelniki pod jednym dębem..tego już u Nas nie ma ...... ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Czyli zależy od szczęścia chociaż trudno jest ukryć się przed życzliwymi" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 przy wyjeździe na Ukrainę zainwestuje w ghillie suit;) i dobrą lornetkę;)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Witam , nie znam ceny wykrywaczy na ukrainie , ale drażni mnie wypowiedzi odpuść sobie itd, byłem z wykrywaczem i nikt na przejsciu nie doczepił się,a tereny bogate domyśleć się tylko można skdą to wiem.fakt że budowaliśmy most nikogo nie dziwił że ktoś łazi z ,,czochrajema wręcz ludzie prosili aby im teren sprawdzić, poczytajcie o prawie na ukrainie jest podobne do naszego szukać możesz , znaleźć niekoniecznie.pozdrawiam,,Dasz Dół" jak coś to fotki i info na maill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 http://korrespondent.net/ukraine/events/170968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Ale to na Krymie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 jeszcze - na Ukrainie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Niby to Ukraina ale i nie Ukraina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 rewizjonista... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 Realista :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 oki - Prorok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 W kwestii opowieści z linku od ColdDemonsa to taka historia spokojnie mogła się wydarzyć w Polsce,oczywiście poza sukcesami w wykopkach.Jedyna różnica polega na przekraczaniu granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molnar Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 ja bym nie ryzykował choć Ukraina to prawdziwa kopalnia fantów ,a przewieśc legalnie przez granicę fantów nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.