tyfus Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 hulski - przeczytałem powoli, dokładnie i ze skupieniem twoją wypowiedź, ale nijak nie czaję, co ty chciałeś przekazać - może rozjasnij mi swój punkt widzenia, bo z rana to ja bardziej śpię niż .....i małe sprostowanko : yfus"cytuję :1. ie zebym ja mial jakies pretensje bo niby wy czerwoni czy cos"2. akurat ty tytus jestes ok, zwaszcza ze syn markowskiego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Ad 2- może Hulski dziwnie Marks odmienił ( tylko, gdzie Mu się Engels zgubił ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 albo niech już więcej nie bierze tych lekarstw" ? :)jeżeli w pierwszym mogę sie czegoś domyślać, o tyle w drugim nie mam pojęcia co mnie łączy z markowskim"Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:05 18-12-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Co się dziwicie,kolega hulski wygrzebał wasze teczki:)P.S kiedy amnestia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 teczka ? moja leży na półce ;)amnestia ? będzie........woytas już o tym pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 zgadza się.. amnestia? będzie........woytas już o tym pisał"RE: amnestia na forum woytas (7159 / 303) 2009-01-18 11:44:45trwaja rozmowy nad rozwiazaniem tematu - ale na amnestie nie maja co liczyc osoby ukarane w ostatnim czasie (ostatni czas - jeszcze do wyjasnienia). Troszeczke zmieni sie kilka innych spraw - ale narazie wszystko w projektach.tia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 czytaj wszystko a nie wybiórczo :)woytas (7159 / 303) 2009-12-11 09:41:34 Hebda odpowiedzialem na Twoj apel - ale dopiero teraz zobaczylem 2 kartona...Traper czerwona to Bohater CCCP - ale posmiertny..Panowie bedzie amnestia - ale musicie zewrzec posladki i wytrwac w bolu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 no tak,ale temat się cięgnie od początku rokua jestem coraz bardziej zainteresowany amnestią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Hebda, chłopie... dasz radę" :)pisz z sensem, nie troluj, bez OT, szanuj regulaminy - a zapewniam cię, że nie utoniesz i szczęśliwie dopłyniesz do brzegu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 jawohl herr Gruppenfuhrer :)dobra,znikam bo janosik leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Hebda zdaje se, ze mnie na piwo na maj zapraszasz?Wytrwaj i zobaczysz, ze bedzie dobrze.i pilnuj posladkow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 oj Hebda, ty się chyba niczego nie nauczysz :)nawet jak przyjdzie taki dzień, że będziesz miał czyste konto, to......he, he :)i po polsku, po polsku ...w ojczystym narzeczu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 oki:)nie wiedziałem że ktoś dybie na moje pośladki:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Jak jestes niezle ciacho" to sie musisz bac :>Ale mnie takie klimaty nie bawia wiez z mojej strony to tylko karteczka ewentualnie banik :)Ale narazie dobrze, Ci idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 dobrze mi idzie w czym? rozumiem woytas że recydywa mi nie grozi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Mniej trolla w Tobie zaczelo siedziec jak zaczoles ze mna dyskutowac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 ą"bo ja wiem,możliwe:)trolowanie to ciekawe określenie,hehpo prostu za mało ostatnio śpię przez pracę to i mniej głupot do głowy przychodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 No dobra, ale ja pisałem, że lubię jedną karteczkę a nie dwie xD hehe pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Dam wam mala podpowiedz...Na liscie moderatorow jest na pozycji nr.1 cappo di tutti capi...Jak zaczniecie na niego napierac...To Was wszystkich zabanuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Tak nawiasem mówiąc to wiem za co mam karteczki xDWojtuś (mówię na wszelki wypadek) nie musisz mnie uświadamiać xD hehe pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Otwieramy szuflade z litera Zzzzzzzzzzzzi mamy Zbyniek: karteczka 1 za cichy chod po ulicach oraz 2 za narzedzie zbrodni - czytaj gwaltu - przy sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Woytas- pamiętaj. Nie jest ważny pędzel- ważne jak się maluje. I Ty Zbyniu również musisz mieć to w pamięci.PS Wojtuś? Tak, to się nawet żona W boi do Niego zwracać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Zgodzę się 101%, wymalowałem małe zdanie dużym pędzlem ale mam nadzieję, że ta druga karteczka odejdzie w cień bo od tamtej pory czuję się upokorzony i zawstydzony( z własne winy) :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Wojtek, to nie był gwałt ona sama chciała :) hah pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 wiosna lato,jesień zima a amnestii ciągle nima...nie chce być klonem na forum,choć jedną zdejmijcie,jedną jedyną,oddam całą kolekcję,no!,pół kolekcji za jedną kartkę,takie małe 2x1,5mm żółtka..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.