Skocz do zawartości

Rutus PROxima czy White's XLT E-series?

michal*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Zasadnicz to że Proxima nowa w promocji 1100 złotych z wysyłką a White's XLT E-series 3399 po nowej promocji.
http://www.viking.waw.pl/hobby_.php?id=52&producent_id=6
Napisano
Ceny w sklepach się negocjuje. Bardzo często wysyłka jest wliczona w koszt sprzętu. Pocztą i tak nie ma sensu bo firmy kurierskie pobierają średnio 15 funtów.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Dzięki za informacje.
Wrócę jeszcze do kwestii zasięgów.Nie ma nikogo na forum kto by wiedział czy zasięgi tych wykrywaczy na monety są zbliżone czy nie?Ponoć Proxima jest zrobiona na wzór Xlt,dlatego pytam o te zasięgi.
Napisano
Kultywator, a co ma piernik do wiatraka ??

Widzę że mamy drugiego thomasona.

thomason - przeważnie jak coś gdzieś pisze, to zawsze dodaje, zę najmocniejszą wykrywką na militarkę jest Salamandra.

Kultywator - w każdym temacie nie ważne o jakiej by to wykrywce nie był ten temat, nigdy nie omieszka wspomnieć, że All-1 to kozacka wykrywka i w swojej klasie najlepsza :)

pozdrawiam obu panów, przynajmniej jesteście charakterystyczni :)
Napisano
Blackdogu po pierwsze nie thomason, a thomson.
I jak jesteś taki mądry to pokaż , ze w kazdym watku pisze o Salamandrze. Jak zwykle masz jakieś zwidy, a jak co to Salamandre polecałem tylko w watkach o sprzęcie za niską kase do militarki.

I następnym razem pilnuj siebię cwaniaczku!!!
Napisano
Thomson napisał: I następnym razem pilnuj siebię cwaniaczku!!!"

Oj Thomson ,mimo , że mam do dyspozycji trzy żółte karteczki to już to ostrzeżenie jest dla Ciebie ostatnim .

Pozdrawiam
Martin
Napisano
No za byle co dostaje te kartki. Jak mnie atakuje ktos to jakoś nikt nie reaguje.
A wogóle nie użyłem w mojej wypowiedzi wulgarnego slowa.

Szkoda mi Cie Martin. Wogole nie nadajesz sie na moderatora.
Za byle co kazdemu kartki stawiasz. Idz się lecz człowieku :p

_//_/_/_/_/_
Napisano
Nie za bardzo rozumiem : jedną już miał , drugą mu wlepiłem z ostrzeżeniem , że to będzie ostatnia tego koloru :) , no to jak to odrazu :)

Na tym zakończmy temat Thomsona :)

Pozdrawiam
Martin
Napisano
Tradycyjnie człowiek guzik sie dowiedział.Z ciekawoscia sledze posty na temat proximy.Niestety najczesciej konczy sie na awanturach.A przeciez nie o to tu chodzi.
Napisano
Czyli mam rozumieć,że nie da się porównać Proximy i Xlt?

A może na forum panuje zakaz na porównywanie tych obu wykrywaczy?

Coś mi się wydaje,że porównać te dwa wykrywacze muszę kupić oba i sam się przekonać.
Napisano
Michal, nie musisz. Zdobądź Proximę i przyślij ją do mnie, a ja porównam ją z XLT w sposób obiektywny, bezpośredni i technicznie poprawny, bez bajania i chrzanienia głupot w stylu audiofilów. Tylko niech się śnieg stopi.
Ale z góry przypuszczam, że różnice byłyby niewielkie.
Napisano
No dobra bo widzę , że temat się rozwinął nie w tę stronę co chciał założyciel wątku.
Tak się składa ,że mam oba i używam zamiennie ; na nowym terenie kiedy go poznaję na szybko leci Proxima , na przeszukanych laszkodajnych" miejscach wolnoo XLT. Działam tak bo wydaje mi się że whitek jest bardziej łasy na cieńkie stare blaszki ,natomiast przy czystych sygnałach nie widzę różnicy w zasięgach.Dodam ,że nie jestem szpecem od XLT bo on wymaga naprawdę duuużo czasu i pracuję na obu w dynamiku a nie na mixie który prawdopodobnie jest najbardziej fantodajny ale niestety nasilenie dżwięków mnie powala.

Pozdrawiam B.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie