Skocz do zawartości

od czego zaczac ?

mleczak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ja tak naprawdę myślę że wyjście z wykrywaczem to już kropka nad i" i weryfikacja wcześniejszych ustaleń. Jeżeli mogę coś radzić to nie szukaj z wykrywaczem na oślep , raczej weryfikuj to co wcześniej ustaliłeś ze źródeł historycznych czy to zastanych czy nabytych.daje to sporo satysfakcji. Tak czy owak POWODZENIA
Napisano
Najważniejsze by się nie poddawać jeśli nie od razu zaczniesz namierzać super fanty.Obserwuj dobrze teren na którym szukasz ,zwracaj uwagę na ukształtowanie i inne szczegóły.Ucz się rozpoznawać sygnałki,i pamiętaj ze ten sam teren można obejść wielokrotnie bo nie ma miejsc przeszukanych na 100%.Pozdrawiam i powodzenia.
Napisano
Zacznij przede wszystkim od prawnej otoczki, która dość szczelnym pierścieniem tę przygodę zacisnęła.

To wyeliminuje rozczarowania bądź też przykre niespodzianki w przyszłości.

Żyjąc z tą świadomością (niektórzy zwą to nieco na wyrost kulturą prawną:)) w lewej półkuli mózgowej i planując wyprawy poprzez prawą jej część będziesz w niezwykle komfortowej sytuacji. :-)
Napisano
Kolega ms bardzo rzeczowo wskazał od czego powinieneś zacząć swoją przygodę ,od zapoznania się z pewnymi prawnymi zagrożeniami które nas niestety dotyczą i wzięcie ich sobie głęboko do serca ,ponieważ tłumaczenie ,,że inni chodzą to ja też mogę '' może okazać się niewystarczającym argumentem w momencie gdy przydarzy się jakaś bardziej pechowa chwila która może w jednym momencie wywrócić twój świat do góry nogami .Pozdro...
Napisano
nigdzie niełaż,zapomnij o wykrywce Policja czówa i reaguje na donosy, wienc kolego może zacznij zbierac znaczki albo kolekcionój dziewczyny w knajpach. ten post zostanie zniszczony po przeczytaniu . zdrów
Napisano
Taki tekst zespołu TILT ciśnie mi się na usta:

JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BĘDZIE NORMALNIE...

Pozdrawiam serdecznie
Napisano
tutaj słów kilka na temat EQ:
http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=578537#578793

co do Tiltu:
Każdy się boi swojej paranoi!
Każdy się boi tego, co sobie sam uroi!

pozdro! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie