mleczak Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Napisano 5 Grudzień 2008 witam !zaczynam chodzic z wykrywaczem mozecie udzielic mi kilku rad zwiazanych z poszukiwaniem ??
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Proponuję skorzystać z wyszukiwarki. Podobne pytania przewijały się na forum O.. Odpowiedzi może będą dla Ciebie pomocne.
bandolero Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Idź do lasu i szukaj, żadnych porad nie potrzebujesz. Zasypuj dołki po sobie, nie ruszaj ogórków i inszej rozrywki.
ZenekMce Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 A ja tak naprawdę myślę że wyjście z wykrywaczem to już kropka nad i" i weryfikacja wcześniejszych ustaleń. Jeżeli mogę coś radzić to nie szukaj z wykrywaczem na oślep , raczej weryfikuj to co wcześniej ustaliłeś ze źródeł historycznych czy to zastanych czy nabytych.daje to sporo satysfakcji. Tak czy owak POWODZENIA
jagoda_szczecin Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Najważniejsze by się nie poddawać jeśli nie od razu zaczniesz namierzać super fanty.Obserwuj dobrze teren na którym szukasz ,zwracaj uwagę na ukształtowanie i inne szczegóły.Ucz się rozpoznawać sygnałki,i pamiętaj ze ten sam teren można obejść wielokrotnie bo nie ma miejsc przeszukanych na 100%.Pozdrawiam i powodzenia.
ms Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Zacznij przede wszystkim od prawnej otoczki, która dość szczelnym pierścieniem tę przygodę zacisnęła.To wyeliminuje rozczarowania bądź też przykre niespodzianki w przyszłości.Żyjąc z tą świadomością (niektórzy zwą to nieco na wyrost kulturą prawną:)) w lewej półkuli mózgowej i planując wyprawy poprzez prawą jej część będziesz w niezwykle komfortowej sytuacji. :-)
kokesh Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 Kolega ms bardzo rzeczowo wskazał od czego powinieneś zacząć swoją przygodę ,od zapoznania się z pewnymi prawnymi zagrożeniami które nas niestety dotyczą i wzięcie ich sobie głęboko do serca ,ponieważ tłumaczenie ,,że inni chodzą to ja też mogę '' może okazać się niewystarczającym argumentem w momencie gdy przydarzy się jakaś bardziej pechowa chwila która może w jednym momencie wywrócić twój świat do góry nogami .Pozdro...
wschow Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 idź do kościoła daj na tace i proś o szczęście bo będzie ci potrzebne pozdrawiam
maxim026 Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 nigdzie niełaż,zapomnij o wykrywce Policja czówa i reaguje na donosy, wienc kolego może zacznij zbierac znaczki albo kolekcionój dziewczyny w knajpach. ten post zostanie zniszczony po przeczytaniu . zdrów
maxim026 Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 zapomniałem, WKZ ma tweój adres i ABW cie namierzyło, uciekaj z kraju jak My .
Louis Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 Taki tekst zespołu TILT ciśnie mi się na usta: JESZCZE BĘDZIE PRZEPIĘKNIE, JESZCZE BĘDZIE NORMALNIE...Pozdrawiam serdecznie
Kurt Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 a tu wersja youtube :Dhttp://pl.youtube.com/watch?v=0N0rEfjoMp4pozdrawiam Kurt
8total4 Napisano 7 Grudzień 2008 Napisano 7 Grudzień 2008 tutaj słów kilka na temat EQ:http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=578537#578793co do Tiltu:Każdy się boi swojej paranoi!Każdy się boi tego, co sobie sam uroi!pozdro! :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.