FAGIL Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 to sie nazywa miec szczescie na pierwszy raz ja chodzilem dwa lata i w dodatku bez glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 teraz weszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Panie:D Jak Gdańsk jedzie na wykopki to nie ma litości:) Orzełek legionowy.Czyli pewnie wojna z bolszewikami.czyli ... ZERO wrzesnia...goddamnit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Witam.Kapitanie,ten wątek jest bardzo ciekawy i pouczający. Nie każ się dłużej prosić,po prostu rób swoje.Lubię Wrzesień" i chętnie tutaj zaglądam.:o) Z wrześniowym" pozdrowieniem.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Szybkie id dla laina - orzeł furażerkowy, wzór z początku lat dwudziestych ( o ile się nie mylę wz22), gratuluję, śliczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 O.Extra.Czyli jednak wrzesień.Danke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 popieram myśl kowalinho - orzeł furażerkowy wz.22, lain - widze że Cie nosi, wpadnij kiedys na kolor bardziej na południe ;)przy okazji sie jakiś koncert obskoczy.p.s Kapitan63 - chylę czoła, dzięki takim wątkom człowiek popada w kompleksy :Dpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 R51,dziwne,jak to jest,najpierw znajdujesz hełmy a potem dajesz je swoim kolegom,żeby potrzymali je w piwnicy?Tyle włożonego trudu i po znalezieniu nie zabrałeś ich do domu,a moze ty domu nie masz?z jakiejś choinki się urwałeś?miałem je oba w rekach i m.in. sam robiłem zdjęcia,po to, żeby zamieścić fotki na innym forum,po uprzednim zapytaniu w tej sprawie znalazcy, kolegi O.,który kilkukrotnie robił mi podobną przysługę,po czym dowiedziałem się, jeden został sprzedany,i to w dość perfidny sposób,(ktoś, mimo ze ktoś inny dal mi słowo, mnie podkupił)właśnie tobie, a drugim już sobie głowy nie zawracałem,biedaku,przyznaj się przed sobą a nie idziesz w zaparte,to tylko 2 hełmy;wystarczy 1 telefon i będzie wiadomo kim jesteś,bo na te chwile wiadomo to, ze cie pożarło,ze zdjecia twoich fantow gdzies tam kraza w necie,/pierwsze fotki były już parę lat temu/ i ze lubisz fantazjować,a do tego nie masz za grosz charakteru,ot, taki sobie koleś;pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Śledzę temat od dłuższego czasu i nie mogę zrozumiec o co tu chodzi: Marti kogoś wyzywa", kapitan63 juz fotek nie daje, nagle lain daje swoje fotki, ja już się zgubiłem, może ktoś mi to wytłumaczyc :))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Tak jak napisałem wczesniej-łopaty w garsc i w teren.Teren prawde ci powie-Tam kazdy ma takie same szanse.Niepotrzebna zazdrosc jak mniemam do niczego nie doprowadzi.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 8total - autostrada.inaczej 150 km byloby jednak duża barierą,Konigsberg - jak poszło?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 no niestety ,jak na cały dzień chodzenia to słabiutko,taka tylko pusta skórka wyszła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Pusta skórka od Naganta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 chyba tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebe Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Co to za maszynka co skórkę łapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 wykrywacz metali..tak sie składa ,że w skórce znajdusie knopik,który piszczy zupełnie,jak monetka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 coś nam wątek grudziądza zamarł.. skrzynki ze stuga dla rozruszania tematu..;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Cholera no niezle tyle tego wykopac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 i to jeszcze taka mala lopatka:)gratsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Jak już się wykopie pojawia się gorszy problem - kiedy to wszystko odczyścić? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Ale te skrzynki to chyba jednak nie z pod Grudziądza?Znam tae samo zdjęcie z podpisem :Hel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 skrzynki oczywiscie zostawilem... bo po co mi one?? a co widac na zdjeciach- byly puste..co do helu?? pokaz prosze w ktorym momencie pojawilo sie to zdjecie... nie przypominam sobie ,zeby takowe zamieszczal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 skrzynki oczywiscie zostawilem" chyba zartujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Gdyby były w farbie to miałoby to sens, ale brać takie wykopy? Nie wiem ile sztuk zostawiłem po lasach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konigsberg Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 R51 - dobrze wiedzieć ,ze chociaz kilka osob na tym forum nie rozumie...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.