Skocz do zawartości

Dziewczyny poszukiwacze? Sa takie?

Wyro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Moja dziewczyna nieżle się do poszukiwań zapaliła i w zbieraniu monetek mamay z grubsza remis(będę musiał chyba na wiosne w drugą wykrywkę zainwestować).Poza tym wraz z naszym burkiem świetnie nadaje się do działań maskująco-osłonowych;jaki wkurzony rolnik może podejrzewać parę młodych ludzi spacerujacych z pieskiem o rycie dołków na jego ukochanym polu:)

• 2 weeks later...
hej,
tu dziewczyna-poszukiwaczka,
od kilku dni zalogowana, czyli ujawniona...
proszę, proszę Was bardzo, utwierdźcie mnie w przekonaniu, że JESTEŚCIE najlepszym skupiskiem Poszukiwaczy, i że z Wami warto...
bo to chyba tak jest, że jak człowiek znajdzie, a nikt o tym nie wie, to tak jakby się nic nie wydarzyło,

no to jestem

• 2 weeks later...
Panowie.. mamy równouprawnienie. facet może zmywać i gotować to kobieta chodzić z wykrywaczem i naprawiać :) żeby nie było - na poszukiwaniach raczej kopie, ponieważ ten sport to broszka mojego faceta. ja wolę warsztat i motocykle.

pozdrawiam
Gośka

http://www.youtube.com/watch?v=mNg3TuXL7Do
preferuję poczciwe zabytki i klasyki ;).. ale odbiegamy od tematu.

lubię jeździć na poszukiwania, ponieważ kryją one tajemnice.. a tak to zawsze jakiś spacer, świeże powietrze, grzyby. żyć nie umierać.

Gośka

• 4 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie