danieloff Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Moja żona, jak ma dobry sygnał:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Moja dziewczyna nieżle się do poszukiwań zapaliła i w zbieraniu monetek mamay z grubsza remis(będę musiał chyba na wiosne w drugą wykrywkę zainwestować).Poza tym wraz z naszym burkiem świetnie nadaje się do działań maskująco-osłonowych;jaki wkurzony rolnik może podejrzewać parę młodych ludzi spacerujacych z pieskiem o rycie dołków na jego ukochanym polu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antybyk Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Tara,gary i 10 minut w łóżku i sio z lasu bo Was wilki zjedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 bo cie ivol zje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda_szczecin Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 10 minut :):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjotka Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 hej,tu dziewczyna-poszukiwaczka,od kilku dni zalogowana, czyli ujawniona...proszę, proszę Was bardzo, utwierdźcie mnie w przekonaniu, że JESTEŚCIE najlepszym skupiskiem Poszukiwaczy, i że z Wami warto...bo to chyba tak jest, że jak człowiek znajdzie, a nikt o tym nie wie, to tak jakby się nic nie wydarzyło,no to jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Witamy na forum jjotka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 jjotka na pewno jesteśmy skupiskiem poszukiwaczy,a czy czy warto mieć z nami syna(?)choćbyśmy go znależli,i nie wiedzieli czy nasz,to i tak przyjmiemy jak swoje...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjotka Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 no to jestem w domu! I do następnego napisania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 studentki archeo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gośka Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 Panowie.. mamy równouprawnienie. facet może zmywać i gotować to kobieta chodzić z wykrywaczem i naprawiać :) żeby nie było - na poszukiwaniach raczej kopie, ponieważ ten sport to broszka mojego faceta. ja wolę warsztat i motocykle.pozdrawiamGośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EXzN367D6vA dla Gośki od poszukiwaczy;}} pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gośka Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mNg3TuXL7Do preferuję poczciwe zabytki i klasyki ;).. ale odbiegamy od tematu. lubię jeździć na poszukiwania, ponieważ kryją one tajemnice.. a tak to zawsze jakiś spacer, świeże powietrze, grzyby. żyć nie umierać.Gośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 no milo, ze przebierancy tez sie na forum loguja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 23 Marzec 2009 Autor Share Napisano 23 Marzec 2009 Dodałem ten temat do GG i mi wyskakuje, więc.... Dziewczyny... okolice Warszawy do 50 km GG 9954100 (Koledzy. nie krytykujcie!!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gośka Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 woytas - dlaczego tak uważasz? ja ci z ręką na sercu powiem, że nie jestem poszukiwaczką a zalogowałam się tu w innym celu - pojazdy/artyleria.Gośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 23 Marzec 2009 Autor Share Napisano 23 Marzec 2009 Twoją pasją jest artyleria? To zapraszam na pozycję z 44 pod Dębe Wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gośka Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 moją pasją są motocykle. szukam cennych informacji na temat wojennej M-72. to chyba wystarczający powód?Gośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 tak - masz racje - to wystarczajacy powod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 23 Marzec 2009 Autor Share Napisano 23 Marzec 2009 To daj znać:) GG 9954100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Chej dziewczyny ,jak tam wasze poszukiwania chwalcie się co znależliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Wyro ja znam wiele kobiet -poszukiwaczy " hehehe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 danieloff żebyś widział moją jak wygląda kiedy ma sygnał że odwiedziłem bankomat :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi Napisano 11 Sierpień 2009 Share Napisano 11 Sierpień 2009 Są dziewczyny! Choć w mniejszości w tym gronie,ale są...Ja tam chodzę z piszczałką i żaden facet mnie nie powstrzyma.Pozdrawiam panów poszukiwaczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.