latający holender Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 Czekałem Karpik,z czym wyskoczysz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 KonVonWin w zeszlym roku wytargalem identyczny medalik kolo Pinczowa;)gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 chyba moj najlepszy fancik;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 20 Listopad 2008 Share Napisano 20 Listopad 2008 A to fant który mi sprawił najwięcej radości. Mnie nic tak nie cieszy jak własnoręcznie znalezione pozostałości po wrześniu. Ten fancik spoczywał prawie 70 lat ukryty w drewnianej przybudówce pod podłogą ( a co jeszcze tam było ukryte to inna historia :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 założę się że Visienki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 trafienie z tego roku z przed dwóch tygodni to chyba ten , pochodzi z wytwórni Taodora Wernera z początku XX wieku, najfajniejsze jest to że nie leży w szufladzie ,szafce czy gablotce jak większość naszych fantów tylko nosi go moja dziewczyna i wiele osób może go oglądać.8total4 gratulacje , piękny guzik carskiej gwardii !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 to ryzykowne :) bo jak dziewczyna wyparuje to razem z medalikiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Czekałem Karpik,z czym wyskoczysz ;)"Było raczej do przewidzenia:)))Najpiękniejszy nadal przede mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 A ja się nie mogę zdecydować .A tak nawiasem to straszną podpuchą mi tu pachnie . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 KonVonWin-na Twoim medakiku są inicjały myncerza.PK { PB? PE? PR? } duży skan by ułatwił sprawę.Ten medalik zapodany przez kopijnika ma inicjały SN {chyba}Napewno nie pochodzą z jednej pracowni,napewno oba wzorowane na stylu liońskim z XIX wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Arbiego z inicjałami SN.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 kolego kokesh nikt ci nie każe prezentować ulubionego fantu,idąc twoim tokiem rozumowania to ten cały dział pachnie" wielką podpuchą, a może i całe forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Arseon rewelacja. I fancior i opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 Na moim medaliku są literki PB" w może kolega rozwinąć jaki to był ten stył lioński w XIXw.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 22 Listopad 2008 Autor Share Napisano 22 Listopad 2008 PB-Paweł Bitschan sklep i fabryka w Warszawie przy ulicy Długiej objęta po ojcu w 1872 roku.Jego bicia jest wiele medalików religijnych,do których stemple dorabiał przeważnie grawer Franciszek Witkowski-info za T.Rewoliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 ja na swój najpiękniejszy czekałem do dziś, ale warto było;)Jeszcze ciepły, wyrwany z ziemi dzis, juz w oliwce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 krzyż walecznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 22 Listopad 2008 Share Napisano 22 Listopad 2008 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Moja duma:-)23 Niżowskij Połk.Z Tannanbergu oczywiście.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 a to moj fancik:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Huh, to wykopane? Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Oto moje chyba najciekawsze rafienie";bluza 7PU PSZ.Nabyta rok temu w kanadyjskim odpowiedniku naszych szmatexow"za cale 30 dolarow .Ten trzeci proporczyk (mysle ze z beretu)znalazlem w kieszoncePozdrawiam ,Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 fot.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Klamra grenadierska ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.